❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Kime satcan resi nerden buldum hemen müşteriyi 😅
ticaret yapıyorum ufak kâr yazıp satıyorum çok bile durdu bakalım yarına anlaştık biri gelecek caymazsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu vatan ölü piksel çıkınca kabul etmiyormuş. 1-2 bin tl için o riske girmemeyi düşündüm
vatan etmez zaten asusun etmesi ve vatana iade alabilirsin değiştirebilirsin demesi lazım her yerde işleyiş böyledir

ticaret yapıyorum ufak kâr yazıp satıyorum çok bile durdu bakalım yarına anlaştık biri gelecek caymazsa

vatan etmez zaten asusun etmesi ve vatana iade alabilirsin değiştirebilirsin demesi lazım her yerde işleyiş böyledir
Bu tarz silsilelerle uğraşmamak adına Amazon ve hepsiburadayi tercih ediyorum.

İyimiş reis müşteri bulduysan az da olsa kâr kârdır

haklarını bilir kendini savunursan her yerden istediğini alırsın amazon ve hb hakkın olduğunu bildiği için işi yokuşa sürmüyor sadece :)
Elbette istesem uğraşırım fakat hiç o kaoslara girmek istemiyorum inan dostum … fiyat geçenki gibi 27.999 olsa direk alırım ölü piksel vs de takılmam

Daha iyi olduğunu iddia ettiğin cihazın soğutmasının rezilliğinden haberin yok. Kim işkembeden sallıyormuş bak bakalım.

ASUS'tan daha iyi soğutmaya sahip casperin soğutma sistemi (!)
Alıntıyı görüntüle

Bu da soğutması kötü olan asusun soğutma sistemi (fotoğraf bana ait)
Alıntıyı görüntüle

Hangisinin daha iyi olduğu fotoğraftan açıkça anlaşılıyor. Forumda daha bir kaç gün önce yüksek sıcaklıklardan şikayet eden bir casper g870 kullanıcısı vardı. Basit bir google aramasıyla da casperin 95-100 derecelerde çalıştığından şikayet edenleri görebilirsin dostum.
Asusun soğutması daha profesyonel gibi gözüküyor ama işler öyle değil. Dedim ya keşke casper kadar asusu da araştırsaydın. 70 - 80 arası çalışıyor casper. Asus 90 100 derece aralığında. aç bak youtube de bınlerce test var. Bir de foto atıyor. Tereciye tere satmaya çalışıyorsun.

Asusun soğutması daha profesyonel gibi gözüküyor ama işler öyle değil. Dedim ya keşke casper kadar asusu da araştırsaydın. 70 - 80 arası çalışıyor casper. Asus 90 100 derece aralığında. aç bak youtube de bınlerce test var. Bir de foto atıyor. Tereciye tere satmaya çalışıyorsun.
40 alim mevzusu :D sen öyle inan yapacak bir şey yok. asus her türlü daha iyi laptop işinde.

Bazı modellerde kronik sorun çıkabiliyor. Casperin adı çıkmış bir kere. Bedava satsa sıkıntılı marka diye almayan insanlar olucaktir. Yeni modellerde önyargılı yaklaşmamak lazım

16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.

2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle :)

İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.

1752338977084.webp

Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.

16gb ram daha ekledim 32gb ram oldu.

2K ultra grafiklerde the last of us part 2 remake ise sonuçlar böyle :)

İşlemci 90 dereceyi geçmemesi için g-helper ile 35w ve 85 derece limit koydum performans kaybı olmadan.

Alıntıyı görüntüle
Laptop harika. 2K da oynuyorum yüksek grafiklerde.
Ram 1*16 mı normalde? ve aldığınız ram nedir linki varsa atar mısınız

Arkadaşlar bu 4050 veya 4060 modelini alıp gelen oldu mu sesi bana az geldi benim 4 sene önce 2000 Tl aldığım notebook ikiye katlıyor normal değil sizde de böyle bir şey oldu mu ?

Geri