25.000 LİRAYA BU TV DEN İYİSİNİ ÖNERECEK VAR MI?

Tcl c655 alabilirsiniz hatta aynı fiyata 55 inç olanı. Kendim aynı tv'yi kullanıyorum. Her iki tv'de qled ancak tcl modelde 50 inç'te 30w, 55 inçte 35w hoparlör var. Samsung'ta ise 20w. Onun dışında pek bir fark yok. Birde tcl'de google tv avantajı var.

Yok hocam sadece ps5 için vrr ve 120 Hz olmalı onu biliyorum
Yok ya normal izlemelik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tcl c655 alabilirsiniz hatta aynı fiyata 55 inç olanı. Kendim aynı tv'yi kullanıyorum. Her iki tv'de qled ancak tcl modelde 50 inç'te 30w, 55 inçte 35w hoparlör var. Samsung'ta ise 20w. Onun dışında pek bir fark yok. Birde tcl'de google tv avantajı var.
Hocam en önemli faktör benim için yansıma ve yandan bakınca beyazlama mevzusu. Sizde nasıl?

Yok ya normal izlemelik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en önemli faktör benim için yansıma ve yandan bakınca beyazlama mevzusu. Sizde nasıl?
Zaten qled tv'lerin çözduğü meselelerden biri bu. Bir oled kadar olmasa da iyi seviyede. Zaten samsung olanla da panel tipi aynı olduğu için bir fark olmaz.

Zaten qled tv'lerin çözduğü meselelerden biri bu. Bir oled kadar olmasa da iyi seviyede. Zaten samsung olanla da panel tipi aynı olduğu için bir fark olmaz.
Kalite fark ettirir mi onu düşünüyorum 50 inçte fiyatlarda yakınmış zaten. Samsung'da satıcı samsung daha çok güven veriyor.

Kalite fark ettirir mi onu düşünüyorum 50 inçte fiyatlarda yakınmış zaten. Samsung'da satıcı samsung daha çok güven veriyor.
Kalite konusunda ikisi de gayet kaliteli markalar. Dediğim gibi sadece hoparlör ve işletim sistemi farkı var. Eğer satıcı içinse samsung'u da alabilirsin. Ben teknosa'dan almıştım birkaç ay önce 24k'ya, yanında logitech k400 plus klavye, akım korumalı priz ve ekran temizleme spreyini hediye etmişlerdi. Ama şu anda orda 28.000 tl. Hepsiburada'da carfoorsa satıcılı var, 25.800 tl. Sen bilirsin yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri