sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
bozuldumu hocam sizinKapatıyorsun zaten kapatmana gerek kalmadan klavye ekranın bozulacak merak etme
bozuldumu hocam sizinKapatıyorsun zaten kapatmana gerek kalmadan klavye ekranın bozulacak merak etme
Aynen bugün zar zor çözdüm ama çok aşırı dandik bir şey hissi veriyorbozuldumu hocam sizin
bende sikinti yok hala hayirlisiAynen bugün zar zor çözdüm ama çok aşırı dandik bir şey hissi veriyor
Malzeme kalitesi olarak bana da baya dandik geldi çöp poşeti gibi plastiği var.Keycapsı kötü değil ama kasası rezalet.Aynen bugün zar zor çözdüm ama çok aşırı dandik bir şey hissi veriyor
Çıkan switch'ler çözüm olmuyor mu içindenBoşluk tuşu ara sıra basmıyor. Değişim istesem yenisi de gelmez galiba. Mecbur böyle kullanacağız.
Bendede bazı tuş basmamaları oluyor ona çözüm şöyle buldum birtane iğne yardımı ile sw pinlerinin içine doğru hafif bastır sanki sw giriyormuş gibi pinler sw e değicek şekilde birbirine yaklaştır sw geri takınca düzeliyor bende 4 5 tane sw öyleydi düzelttim bu şekilde şuanda sorunsuzBoşluk tuşu ara sıra basmıyor. Değişim istesem yenisi de gelmez galiba. Mecbur böyle kullanacağız.
Aslında dandik değil malzeme kalitesi baya güzel içinde kullandıkları gasket mount olsun içindeki malzemeleri 1.3 k ya alamazsın bugün kasayı söktüm bir iki bir şeye baktım şuraya resmini bırakayım kasa içi dolu dolu modlanmış yani belli modlu bir klavye bir kaç sorunu şuanlık çözdüm ama üzüyor böyle kalitesiz olması.Malzeme kalitesi olarak bana da baya dandik geldi çöp poşeti gibi plastiği var.Keycapsı kötü değil ama kasası rezalet.