EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,004
Adam sözünün eriyse dava edebilir tabi ve seni bulamalarında en ufak engel yok. Tabii o kişi koltuktan oturma organını kaldırıp bunu başarabilirse.
adama sövüp bide konu açma mantıgı nedir
bu gözler ne konular gördü hey gidi hey
Hocam şanslıysanız unutup açmaz ama açarsa cezası büyük diye biliyorum.rank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
hıcbısey olmaz lolde senelerdır guya dava yıcemrank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni
ya bir tek benmi sövüyorum herkes sövüyordur ona sanırım benlemi uğraşacak çok sanmıyorumedebilir ben çok kriz geçirdiğimde sonuna kadar uğraşıyorum her kişi bir olmuyor ama senden şikayetçi olabilcek potansiyelli kişileri az çok anlayabilirsin sesinden bile, ama sana ulaşması uzun sürer oyuncu verileri abd üslü sanırım 6 ay kadar falan sürüyor iletişim en baba 1 sene olsun sen unutursun olayı ama sonradan karşına çıkabilir
Uğraşacak bir şeyi yok ki. İşlemi 2 dk sürmez. Ondan sonra sen uğraşacaksın zaten. Hapis cezası falan yazılmış yukarıda o olmaz. Anlaşmaya varılır, artık tazminatı uzuna atıyorsun. Ona bir miktar para atarsın kapanır.ya bir tek benmi sövüyorum herkes sövüyordur ona sanırım benlemi uğraşacak çok sanmıyorum
Aga Söversen Nickle Değil Karakter İsmiyle Söv Edebilir Ama Riot Önemsermi Bilmem Çok Uzun İş Trol Yapan Birini Bile Şikayet Ediyon 5 Gün Sonra Bakıyorlarrank maçıma bi otistik geldi bende sövdüm dava edebilirmi beni