Beni dava edebilirlermi valorant

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Adam sözünün eriyse dava edebilir tabi ve seni bulamalarında en ufak engel yok. Tabii o kişi koltuktan oturma organını kaldırıp bunu başarabilirse.

Idjdojdkf yorumlar patlattı 7 yıldır lol oynuyorum olsa sizce bana olmaz mıydı ?

edebilir ben çok kriz geçirdiğimde sonuna kadar uğraşıyorum her kişi bir olmuyor ama senden şikayetçi olabilcek potansiyelli kişileri az çok anlayabilirsin sesinden bile, ama sana ulaşması uzun sürer oyuncu verileri abd üslü sanırım 6 ay kadar falan sürüyor iletişim en baba 1 sene olsun sen unutursun olayı ama sonradan karşına çıkabilir

edebilir ben çok kriz geçirdiğimde sonuna kadar uğraşıyorum her kişi bir olmuyor ama senden şikayetçi olabilcek potansiyelli kişileri az çok anlayabilirsin sesinden bile, ama sana ulaşması uzun sürer oyuncu verileri abd üslü sanırım 6 ay kadar falan sürüyor iletişim en baba 1 sene olsun sen unutursun olayı ama sonradan karşına çıkabilir
ya bir tek benmi sövüyorum herkes sövüyordur ona sanırım benlemi uğraşacak çok sanmıyorum

ya bir tek benmi sövüyorum herkes sövüyordur ona sanırım benlemi uğraşacak çok sanmıyorum
Uğraşacak bir şeyi yok ki. İşlemi 2 dk sürmez. Ondan sonra sen uğraşacaksın zaten. Hapis cezası falan yazılmış yukarıda o olmaz. Anlaşmaya varılır, artık tazminatı uzuna atıyorsun. Ona bir miktar para atarsın kapanır.

Şikayetçi olursa şayet uzlaşmada bı monitör dahil sistem çekersin arkadaşa anlaşmayla varırsınız sonra:D

Umarım eder. Ederse umarım buradan da adama otistik dediğin için dava açar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri