❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

akşam vakti iyi güldüm 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen garanti konusuyorsun millete bunu yapma. kargo şirketinin başına ne geleceği belli değil senin yorumunla alan Allah bilir kaç kişi vardı şimdi kargom yeterki gelsin vergisini ödeyim diyorlar.
insanlarlada lanli lunlu konuşma terbiyeni takın.

Ne zaman yurtdışı uygun fiyatlı ürün konusu açılsa herkes çöküyor. Denemek isteyen ihtiyacı olan vergisiyle de sıkıntı çıkarmaz bu üründe, al-sat yapan arkadaşlarında çok ağlamasına gerek yok gene aldığının üstüne satar zaten merak etmesin. Vergisiz ürünlere konu açmaya gerek yok bence, vergisiz alıp vergisiz satanlardan konulara aşırı yüklenme oluyor, olan gene uygun fiyata ürün demek isteyenlere oluyor. Bu sistemde epomaker ile çöktü heralde

nova lite ve nova 2 lite aldım, aynı zamanda dynatab mağduruyum. nova 2 lite'ı iptal mi etsem? nova lite çoktan kargoya verilmiş. LI ile başlıyor kodu

Böyle bir olay için kavga etmeye gerek yok. Vergi çıkma ihtimali yüksek, 500e alıyorum diyip atlayıp alan varsa o onun sorunu. Almadan önce sorgulasın, her aldığım üründe vergi çıkıyor neden bunda da çıkmasın diye?

800e geliyorsa bile fiyat iyi, Türkiye'de 800e 15 yıllık dandik Logitech gamepad zor alırsınız.

foti gelir mi merak ettim görünüşünü sayın imoğlu
Eve gidince atarım şu an yanımda değil.

Böyle bir olay için kavga etmeye gerek yok. Vergi çıkma ihtimali yüksek, 500e alıyorum diyip atlayıp alan varsa o onun sorunu. Almadan önce sorgulasın, her aldığım üründe vergi çıkıyor neden bunda da çıkmasın diye?

800e geliyorsa bile fiyat iyi, 800e 15 yıllık dandik Logitech gamepad alırsınız Türkiye.

Eve gidince atarım şu an yanımda değil.
300 çıkacağını kim söyledi? fatura gümrüğün umrunda değil ki, 20 30 dolar üzerinden yapıştırırlar

300 çıkacağını kim söyledi? fatura gümrüğün umrunda değil ki, 20 30 dolar üzerinden yapıştırırlar
Abicim umrunda değil ne demek yasa var kanun var, git hakkını ara onu da ben mi söyleyeyim? Karara itiraz et. Şunu da söyleyeyim ben bu gamepadi vergi kargo dahil 450ye aliexpressden almıştım birkaç yıl önce, vergisi de indirimli fiyat üzerinden hesapladılar. Ekstra vergi çıkarsa hakkınızı arayın.

Geri