Bilgehan44
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
sistem toplama
bütçeni ve ne için topladığını yazman lazımsistem toplama
bütçeni ve ne için topladığını yazman lazım
hocam bir arkadaş için açtım konuyu ama bütçe aylık bazlı olacak çünkü taksitle alabileceğim sistemi aylık 12k olabilir 12taksit olursa normalde toplayacağım sistem belli ama arkadaş birkaç öneride bulunacakmış oyun,yayın ve 3d çizim için hocambütçeni ve ne için topladığını yazman lazım
Şimdi toplam bütçeni belirt varsa elinde almış olduğun parçaları yaz herkes yardımcı olur forumda merak etme. Toplama bilgisayar alacağın için oraya açarsan daha çok kişi bakacaktır. Bütün detaylarıyla güzel konu aç ki insanlar doğru şekilde yardımcı olabilsin.hocam bir arkadaş için açtım konuyu ama bütçe aylık bazlı olacak çünkü taksitle alabileceğim sistemi aylık 12k olabilir 12taksit olursa normalde toplayacağım sistem belli ama arkadaş birkaç öneride bulunacakmış oyun,yayın ve 3d çizim için hocam
abi ben sadece şeyi merak ettim kafamda toplayacğım bir sistem vardı zaten asus tuf vs aoc dediğimde asus tuf giriş seviyesi dediğinizde demek istediğim monitördemi geçerli yoksa her parçadamı çünkü anakartı asus tuf almak istiyorum eğer tek monitör için değil herşeyde giriş seviyesi ise msi tomahawk x670e yi düşüneyim demek istedim, sadece monitör içinmi yoksa genelmi kastettiniz ve daha önce kullanıp deneyimlediğiniz oldumu,Saygılar efendim değerli tavsiyelerinizi için teşekkürlerŞimdi toplam bütçeni belirt varsa elinde almış olduğun parçaları yaz herkes yardımcı olur forumda merak etme. Toplama bilgisayar alacağın için oraya açarsan daha çok kişi bakacaktır. Bütün detaylarıyla güzel konu aç ki insanlar doğru şekilde yardımcı olabilsin.
Şöyle düşün ROG serisi Asusun premium ismi. TUF ise daha ekonomik giriş seviyesi diyebiliriz. Tomahawk alabiliyorsan kesinlikle al.abi ben sadece şeyi merak ettim kafamda toplayacğım bir sistem vardı zaten asus tuf vs aoc dediğimde asus tuf giriş seviyesi dediğinizde demek istediğim monitördemi geçerli yoksa her parçadamı çünkü anakartı asus tuf almak istiyorum eğer tek monitör için değil herşeyde giriş seviyesi ise msi tomahawk x670e yi düşüneyim demek istedim, sadece monitör içinmi yoksa genelmi kastettiniz ve daha önce kullanıp deneyimlediğiniz oldumu,Saygılar efendim değerli tavsiyelerinizi için teşekkürler
TUF serisine asla giriş seviyesi denemez, ROG serisinin bir kademe altıdır ama Premium seridir. Bütçe dostu seri arıyorsan Asus Prime falan var.Şöyle düşün ROG serisi Asusun premium ismi. TUF ise daha ekonomik giriş seviyesi diyebiliriz. Tomahawk alabiliyorsan kesinlikle al.
ROG > TUF > Prime diyebiliriz evet.TUF serisine asla giriş seviyesi denemez, ROG serisinin bir kademe altıdır ama Premium seridir. Bütçe dostu seri arıyorsan Asus Prime falan var.
teşekkürler öneri içinŞöyle düşün ROG serisi Asusun premium ismi. TUF ise daha ekonomik giriş seviyesi diyebiliriz. Tomahawk alabiliyorsan kesinlikle al.
teşekkürler efendimTUF serisine asla giriş seviyesi denemez, ROG serisinin bir kademe altıdır ama Premium seridir. Bütçe dostu seri arıyorsan Asus Prime falan var.
Tomahawk her anlamda daha üst model, TUF üzmez ama marka için B850 ye düşmezdim şahsen.teşekkürler öneri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler efendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce asus tuf b850 plusmı yoksa msi tomahawk x670e wifimi her kafadan bir ses çıkıyor asusun yazılımı ve biosu iyi diiyorlar ekipmanlar (klavye kulaklık ve mouse asus rog olacak) senkronizasyon ve armoury crate için ve daha iyi wifi sürümü için asus tuf al denildi hem msi tomahawka göre daha yeni bir model kesin al diyeceğiniz hangisi olur kafam karıştı nedenleri ile anlatırmısınız
teşekkürler rahatsız ettim kusura bakmayın son bir sorum olacaktıTomahawk her anlamda daha üst model, TUF üzmez ama marka için B850 ye düşmezdim şahsen.
İmkanın varsa 16 bin liraya Samsungda öğrenci indirimli G6 2K 240Hz Oled monitör vardı ondan kap bir tane, OLED panel diğerleriyle kıyaslanamayacak bir şeyteşekkürler rahatsız ettim kusura bakmayın son bir sorum olacaktı
yakında r7 7800x3d rx9070xt bir sistem toplayacağım ve 2k bir monitör düşündüm elimde iki tane seçenek var bunlardsn sizce hangisi daha iyi olur ekipmanlar full asus rog anakartım msi tomahawk x670e olacak
1. asus tuf 27" VG27AQM1A 260hz 2k 1ms(gtg)
2. Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms(mprt) 1ms(gtg) 300Hz 2k
taksit seçenekleri içime sinmedi ve öğrenci indiriminden yararlanabilirmiyim bilmiyorum lise öğrencisiyimİmkanın varsa 16 bin liraya Samsungda öğrenci indirimli G6 2K 240Hz Oled monitör vardı ondan kap bir tane, OLED panel diğerleriyle kıyaslanamayacak bir şey