❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Benimkini de pttye vereceklermiş, nova 2 lite siparişini iptal edeyim bari.

türkiyede kurallar çiğnenmek içindir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%60 gümrük zaten. kişisel kullanım olarak değerlendirirlerse %20 almaları gerek normalde, olması gereken o. birde 15 20tl damga vergisi var.
Ticarı olmayanlarda %60 ticari olursa ek vergiler eklenir. Bireysel alımda %60, aliexpress, temu da da kişisel ürün var ama herkese %60 kesiyorlar. Kişisellikle ilgili değil.

Öyle bir kafasına göre kesiyor ki anlatamam, vergi memurunun fiyatı düşük görülen ürünlerin fiyatını kendi belirleyip ona göre vergi kesme yetkisi var. Teslim almadan istediğin kadar Şikayet Et 800 kestiyse 100 tl indirim yapıp geri yolluyorlar. Yoksa herkes dediğin gibi ithalat yapardı. Ürün değeri belirleyen memurlar var gümrüklerde.
teslim aldıktan sonra şikayet edilebiliyor mu? ben önceden etmiştim bi kere ama bir işe yaramamıştı. kurye kapıya gelince tekrar mı göndereceğiz napacaz?

Kargoya verilen ürünlerin iptal olmadığı bilgisini aldım supporttan bilginiz olsun sizde bir sorun isterseniz.

teslim aldıktan sonra şikayet edilebiliyor mu? ben önceden etmiştim bi kere ama bir işe yaramamıştı. kurye kapıya gelince tekrar mı göndereceğiz napacaz?
Teslim almadan Şikayet etmen lazım. Teslim alırsan bi soğuk su iç. KDM(Kargo dağıtım merkezi) den şikayet ediyorsun. He onda da bedava 2 hafta beklersin 800 liraysa 700 liraya düşürürler vergiyi sana geri yollarlar.

Kargoya verilen ürünlerin iptal olmadığı bilgisini aldım supporttan bilginiz olsun sizde bir sorun isterseniz.
yukarıda atmıştım zaten, sipariş ekranındaki iade politakası yazan yerde yazıyor iptal edilemez diye. arkadaş ben yaparım ederim dedi de adamlar yazmış oraya niye iptal etsin.

Teslim almadan Şikayet etmen lazım. Teslim alırsan bi soğuk su iç. KDM(Kargo dağıtım merkezi) den şikayet ediyorsun. He onda da bedava 2 hafta beklersin 800 liraysa 700 liraya düşürürler vergiyi sana geri yollarlar.
gidip fiziksel şikayet mi vermek lazım? cimerden yazmıştım önceden. sipariş daha gelmeden yazsak fatura dekont felan atsak bi işe yarar mı acaba?

Kargonun PTT ile geldiğini nasıl anlıyacagiz? LI ile başlıyor

@lappelduvide Trollük yapacağını sen doğrusunu söyle

yukarıda atmıştım zaten, sipariş ekranındaki iade politakası yazan yerde yazıyor iptal edilemez diye. arkadaş ben yaparım ederim dedi de adamlar yazmış oraya niye iptal etsin.

gidip fiziksel şikayet mi vermek lazım? cimerden yazmıştım önceden. sipariş daha gelmeden yazsak fatura dekont felan atsak bi işe yarar mı acaba?
Hiç bi işe yaramaz istersen dene. Fiziki gidip itiraz kağıdı oluşturman lazım.

Screenshot_2025-07-15-13-48-23-605-edit_com.android.chrome.webp

Sonuç nedir hocam?

kargolarımızı tabi ki de 4px ile gönderiyoruz diye bir mail gelmiş. uçağa yüklemişler. çin içhatları arası mı chinapost kullanıyorlar acaba? inşallah ters köşe oluruz

kargolarımızı tabi ki de 4px ile gönderiyoruz diye bir mail gelmiş. uçağa yüklemişler. çin içhatları arası mı chinapost kullanıyorlar acaba? inşallah ters köşe oluruz
Dostum PTT ile gelecek ters köşe olan bir şey yok takip kodunu gir pttde de aktif.

1752576635129.webp

Geri