Yardım Ekran Kartımı Değiştirdim Görüntü Alamıyorum Lütfen Yardım

Ekran kartından olduğunu sanmıyorum sorunun bir şeyin kontrolünde takılıyor pc ya ram ya işlemci
şimdi farkettim pembe ışık değil bu mavi + red yanıyor araştırdım cpu kaynaklı yazıyor acaba çıkartırken işlemciyi yerindenmi oynattım ne yapılabilir

şimdi farkettim pembe ışık değil bu mavi + red yanıyor araştırdım cpu kaynaklı yazıyor acaba çıkartırken işlemciyi yerindenmi oynattım ne yapılabilir
Soğutucuyu sök işlemciyi üstüne yapıştırmadan soketten çıkar pinlerine ve sokete bak dikkatli ol eğer bir oynama olduysa düzelir belki

Öyle çıkarmak pinlere zarar veriyor bu yüzden sökerken hafif sallayıp önce fanı sonra işlemciyi alman lazım umarım işlemcidw sorun yoktur
https://hizliresim.com/c4yz5ax pinlerde bir sorun görünmüyor ama işlemci fanla birlikte çıktı birkere daha olmuştu bu macunu yeni yeniledim bu arada bu haliyle geri taksam olur mu

Öyle çıkarmak pinlere zarar veriyor bu yüzden sökerken hafif sallayıp önce fanı sonra işlemciyi alman lazım umarım işlemcidw sorun yoktur
İşlemciyi çıkarttıktan sonrada anakartta kırmızı ve mavi ışık yanmaya devam etti işlemciyi soğutucudan ayırdım temiz bir şekilde taktım pinlerdede sorun yok neyapacağım şuan bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi ayır sağda çubuk gibi kilit olucak onu kaldırman lazım işlemciyi tak sonra kilitle
ramleri tek tek çıkardım hepsini tek tek taktım hiçbir arıza ışığı değişmedi bilgisayar açılıyor bütün fanlar sorunsuz dönüyor ekran kartı daihl ama bu mavi ve kırmızı arıza ışığı gitmiyor

İşlemciyi çıkarttıktan sonrada anakartta kırmızı ve mavi ışık yanmaya devam etti işlemciyi soğutucudan ayırdım temiz bir şekilde taktım pinlerdede sorun yok neyapacağım şuan bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramleri tek tek çıkardım hepsini tek tek taktım hiçbir arıza ışığı değişmedi bilgisayar açılıyor bütün fanlar sorunsuz dönüyor ekran kartı daihl ama bu mavi ve kırmızı arıza ışığı gitmiyor
Lan pc çalışırken mi söktün ne demek ışık yanmaya devam etti?

Lan pc çalışırken mi söktün ne demek ışık yanmaya devam etti?
yok kanka işlemciyi full söktüm sonra psuya power bağladım pc açmadan o ışıklar power taktığım gibi yanmaya başladı sonra power altından güc kesme tuşuna basıp ram işlemci ve ekran kartını tekrar taktım şuan ekran kartı fanları işlemci vs. calsııyor ama ggörüntü yok arıza ışığı var aaynı şey devam yani

ekran kartının kablosunu söküp tekrar takar mısın? 6+2 pin biraz dışarıda gözüküyor.

ekran kartının kablosunu söküp tekrar takar mısın? 6+2 pin biraz dışarıda gözüküyor.
Evet tam oturmuyor garip bir şekilde ama rx580 ekran kartıda takıp denedim ondada aynı sorun mevcut ama deniyorum şimdi tekrar

Geri