+++uygulamada 150tl daha indirim çıkıyor kontrol edin öyle alın 806tlye geliyor öyle olunca
bizde niye yok şu promosyon bi ton alışveriş yapıyorum hiçbir promosyona uygun değilim eğğğaammeeğğaaazoğğeennn sende yargılanacaksın150tl promosyonla 806tlye geliyor alıyorum
mld den bile ucuz bide WD yani ben aldım laptop 256 idi iyi oldu budrami var mı acaba
ben bayadır alışveriş yapmamıştım onunla alakalı olabilirbizde niye yok şu promosyon bi ton alışveriş yapıyorum hiçbir promosyona uygun değilim eğğğaammeeğğaaazoğğeennn sende yargılanacaksın
bende halihazırda mld var 500gb arada kaldim alsam mı diyemld den bile ucuz bide WD yani ben aldım laptop 256 idi iyi oldu bu
nv2 ürünün wd sn3000 den iyi olduğunu sana düşündüren nedirMayısta Kingston nv2 500 gb 1140'dan prime üyelikten aldım.Wd için çok gene de
amazon muşteri desteklerine yaz hocam. bana da gelmiyordu prime üyesi olduğum halde. temsilciye durumu anlattım. öncelik olarak sizleri daha ön plana alacağız demişleri şimdilerde indirimlere uygun oluyorumbizde niye yok şu promosyon bi ton alışveriş yapıyorum hiçbir promosyona uygun değilim eğğğaammeeğğaaazoğğeennn sende yargılanacaksın