❌İndirim Bitti! Western 2TB WD BLACK SN850X , 6599 TL

Anakartım bu model Samsung almayı düşünüyordum buna uygun mu bilen birisi yardımcı olabilir mi
Uyar bir sıkıntı olmaz samsung dan pek aşağı kalır yanı yok kaliteli ssd

Peşin fiyatına 6 taksit fırsatı olması baya iyi bence o hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung daha pahalı çok aşağı kalır yanı yok dersen alıcam şimdi birazdan 😅😅
Peşin fiyatına 6 taksit çıkmıyor bende?

Tamam kartım uymuyormuş.

Dramm var mı dostlar alınır mı iyi mi ürün?

Acimadim çektim valla 2 3 tane daha 2 TB bulsam kelepire miss gibi iyi oyun arşivi yaparım

samsung 990 pro ayarında yakın... dram var kaliteli ssd. Tek bilmediğim şey samsung gibi 5 yıllık garantisi olup olmadığı. (geçenlerde benim ssd bozuldu 2021 de aldığım samsung 980. yolladım garantiye adamlar sıfırıyla değiştirdi. içindeki veriler gitti ama 5 yıl garanti inanılmaz değerli bu zamanda.)

samsung 990 pro ayarında yakın... dram var kaliteli ssd. Tek bilmediğim şey samsung gibi 5 yıllık garantisi olup olmadığı. (geçenlerde benim ssd bozuldu 2021 de aldığım samsung 980. yolladım garantiye adamlar sıfırıyla değiştirdi. içindeki veriler gitti ama 5 yıl garanti inanılmaz değerli bu zamanda.)
Müq valla garantinin uzun olması iyidir

Kingston renegade 500gb, kc3000 1tb, kingston g2 2tb ve patriot p300 2tb var 2tb olanları film arşivi için kullanıyorum sipariş verdim sonra iptal ettim . sn5000 4tb aldım amazondan 10k ya kc3000 sistem g2 oyun arşivi sn 5000 film arşivi p300 satıcam artık . alanlara hayırlı olsun güzel ssd . acaba 2k farkla team g70 pro mu alsaydım diye düşünüyorum 4tb sn5000 yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,972
Üyeler
185,986
Son üye
samedencurry
Geri