SAMSUNG S9Fe+ vs İPad 10. Nesil

turgutt0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar merhaba, mühendislik öğrencisi (bilgisayar müh)2. Sınıfa geçtim normalde pek ihtiyaç duymayacağım diye düşündüğümden ilk sene almamıştım ama baya bir yararı oluyor. Bu yüzden başta ders çalışma ve not tutma amacıyla daha sonrasında film izleme ve oyun oynama(çok yüksek kalitede değil) amacım var. Belli başlı bir isteğim yok ama not alma hissiyatı güzel olsun ve uzun seneler donmadan kasmadan kullanacağım bir tablet istiyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? (ipad orijinal kalemini alamam) başka öneriniz varsa link eklerseniz sevinirim

S9 FE+ ile S10 FE+ arasında elle tutulur bir fark yok. Hangisi ucuzsa onu al. Ipad'in CPU hariç Samsung'tan mantıklı yanı yok ve kalem de ekstra masraf

S10fe + ile aynı bütçe de yaklaşık olarak önemli farklar var mıdır acaba
Tab S9 ekran boyutu hariç her konuda daha üstün bir cihaz. Ekran kalitesi çok daha iyi 90Hz tft yerine 120Hz oled ekranla geliyor. 2 yerine 4 hoparlörü var ve işlemci olarak çok daha güçlü snapdragon 8 gen 2 bulunuyor. Kalemde de üstün olduğu yanlar var detayını hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, mühendislik öğrencisi (bilgisayar müh)2. Sınıfa geçtim normalde pek ihtiyaç duymayacağım diye düşündüğümden ilk sene almamıştım ama baya bir yararı oluyor. Bu yüzden başta ders çalışma ve not tutma amacıyla daha sonrasında film izleme ve oyun oynama(çok yüksek kalitede değil) amacım var. Belli başlı bir isteğim yok ama not alma hissiyatı güzel olsun ve uzun seneler donmadan kasmadan kullanacağım bir tablet istiyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? (ipad orijinal kalemini alamam) başka öneriniz varsa link eklerseniz sevinirim
Bütçen ne kardeş

20k bütçem var duruma göre 25 e çıkabilirim
Ömürlük olsun istiyorsan 12 gb rami olduğu için tab S10+ en mantıklısı olur. Bütçeyi arttırmak istemezseniz tab S9 da mantıklı.

Apple da her sene olduğu gibi üniversite indirimi var şuan, tablet alana kalemi yanında veriyorlar tabi kendi öğrenci mağazalarından alman gerek. Çakma kalem de alma bence pek iyi değiller.

Bütçe yettiği sürece iPad alınması taraftarıyım kısa vadede diğerleri göze daha iyi gelebilir ama iPad yıllarca kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.

Apple da her sene olduğu gibi üniversite indirimi var şuan, tableti alana kalemi yanında veriyorlar tabi kendi öğrenci mağazalarından alman gerek. Çakma kalem de alma bence pek iyi değiller.

Bütçe yettiği sürece iPad alınması taraftarıyım kısa vadede diğerleri göze daha iyi gelebilir ama iPad yıllarca kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.
Amiral segmentteki tablet , telefon her cihazı marka farketmeksizin yıllarca kullanırsınız.

Amiral segmentteki tablet , telefon her cihazı marka farketmeksizin yıllarca kullanırsınız.
Benim iPad aldığım sene aynı fiyata Android alan tanıdığım 4 sene sonra kasmalardan bıkıp cihazı değiştirdi ben 8 sene aktif kullandım iPadi, şuan bile hala çalışıyor ama yeni modele geçtiğim için kullanmıyorum. Apple her zaman uzun ömürde 1 numaradır bu bir gerçek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20k bütçem var duruma göre 25 e çıkabilirim
25 bin bandına çıkarsanız iPad Air baya mantıklı bu arada ama 15 bin bandında düz iPad de iş görür tabi.

Son düzenleme:
Geri