İPAD 10.NESİL VS SAMSUNG TAB S7FE

samet68

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba yeni bir tablet almak istiyorum ağırlıklı olarak not almak ve ders için kullanacağım
İpad+pencil=13250tl
samsung tab s7fe +şarj cihazı =8000 tl civarı
İpad not alma ve diğer bazı özelliklerde daha iyi olduğu söyleniyor aradaki fiyat farkına değermi

iPad 10 fiyatını hak etmiyor. Tasarım dışında 9. nesil ile aynı. Air 5 al.

hocam ipad alacaksan pro öneriyorum kesinlikle. faceid, daha iyi ekran, m1 işlemci ve en önemlisi 120hz ekranı var. 2.elde ipad pro kovala bence temiz. ha diyorsan ben sıfır alacağım bütçem bu ikisinden birisini seçin, ben olsam samsungu tercih ederdim.

Merhaba yeni bir tablet almak istiyorum ağırlıklı olarak not almak ve ders için kullanacağım
İpad+pencil=13250tl
samsung tab s7fe +şarj cihazı =8000 TL civarı
İpad not alma ve diğer bazı özelliklerde daha iyi olduğu söyleniyor aradaki fiyat farkına değermi
Ipad air 5 alabiliyorsan kesinlike air al. Ipad 10. nesil çok da güzel bir cihaz değil.

Samsung geniş ekranı sayesinde içerik tüketmek anlamında ipadden çok daha iyi bir seçenek. Not alma uygulaması olarak Noteshelf ( appstoreda 200₺) bedava geliyor samsung tablette. Notability ve goodnotes yok ama. Ki notability en iyisidir. Noteshelf de gayet iyi bir alternatif olsa da bir notability değil. Youtubedan incelemelerine bakabilirsiniz .
Yalnız s7fe donanımı düşük bir tablet. Oyun oynatmaz demeyeyim de hd oynatmaz. , ekranı kalitesiz çünkü tft. İpad; ekran, donanım ve yazılım anlamında samsungu beşe katlar. . İpad alacağım derseniz 10. Nesilde parmak izi okuyucu power tuşuna geldi , ekran biraz daha büyüdü ama video izlerken yine de yukarkdan ve aşağıdan devasa siyahlıklar oluyor. İşlemci a14 oldu, kameralar iyileştirildi, 4k çekim geldi. Evrak tarayacaksanız s7fenin kamerası sizi üzer. Tabi güncelleme döngüsünü 1 yıl daha fazla alacağı için ömrü uzun olacak.
ipadi, Uygulama kalitesi olarak daha iyi. ben olsam ipad 10 veya aynı paraya kameraya ihtiyacım yoksa hücresel destekli 9 alırdım. Hiç olmazsa gpsim olurdu. Troyda ipad alımlarında ziraat bankkarta 1500₺ indirim var. Değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Samsung geniş ekranı sayesinde içerik tüketmek anlamında ipadden çok daha iyi bir seçenek. Not alma uygulaması olarak Noteshelf ( appstoreda 200₺) bedava geliyor samsung tablette. Notability ve goodnotes yok ama. Ki notability en iyisidir. Noteshelf de gayet iyi bir alternatif olsa da bir notability değil. Youtubedan incelemelerine bakabilirsiniz .
Yalnız s7fe donanımı düşük bir tablet. Oyun oynatmaz demeyeyim de hd oynatmaz. , ekranı kalitesiz çünkü tft. İpad; ekran, donanım ve yazılım anlamında samsungu beşe katlar. . İpad alacağım derseniz 10. Nesilde parmak izi okuyucu power tuşuna geldi , ekran biraz daha büyüdü ama video izlerken yine de yukarkdan ve aşağıdan devasa siyahlıklar oluyor. İşlemci a14 oldu, kameralar iyileştirildi, 4k çekim geldi. Evrak tarayacaksanız s7fenin kamerası sizi üzer. Tabi güncelleme döngüsünü 1 yıl daha fazla alacağı için ömrü uzun olacak.
ipadi, Uygulama kalitesi olarak daha iyi. ben olsam ipad 10 veya aynı paraya kameraya ihtiyacım yoksa hücresel destekli 9 alırdım. Hiç olmazsa gpsim olurdu. Troyda ipad alımlarında ziraat bankkarta 1500₺ indirim var. Değerlendirebilirsiniz
yorumun için sağol sence ipadi alırsam 64 gb yeter mi çünkü alırsam ilk defa apple kullanmış olacağım

yorumun için sağol sence ipadi alırsam 64 gb yeter mi çünkü alırsam ilk defa apple kullanmış olacağım
Oyun oynamıyorsanız yeter. Zaten tabletten pek video ve fotoğraf çekeceğinizi sanmıyorum. Ben yıllarca 32gb ipad 6 kullandım mesela. Uygulama yüklemez her şeyi safariden yapardım çünkü ; ipadlerdeki safari, masaüstü safari. Yani macbooklardaki safari ne ise,ipadlerde de o var. Dolayısıyla telefona kurduğunuz birçok uygulamayı tablete kurmaya ihtiyaç duymazsınız bile. Tabi ipad için geliştirilen amazon,hepsiburadayı es geçiyorum. Onları kurarsanız, bambaşka bir deneyim yaşatır size.
İpad 10 için 128’e çıkmaya gerek yok. Zira airlere yaklaştıkça 10’un mantığı kalmıyor.

İpad+pencil=13250tl
samsung tab s7fe +şarj cihazı =8000 TL civarı
Samsung

Geri