Hangi laptopu seçmeliyim?

İşlemci farkı falan oluyorda tam nasıl yapacağım
Oynadığın oyun fps tarzı ise işlemciden çok ekran kartı önemli. Hepsinde de ekran kartı aynı. Burada da iş soğutmaya geliyor. Soğutma iyiyse performansın artacaktır.
Yine yarın bir gün bir şey olur sonra karşında seni muhatap alacak birileri olmalı.

Oynadığın oyun fps tarzı ise işlemciden çok ekran kartı önemli. Hepsinde de ekran kartı aynı. Burada da iş soğutmaya geliyor. Soğutma iyiyse performansın artacaktır.
Yine yarın bir gün bir şey olur sonra karşında seni muhatap alacak birileri olmalı.
Bu misinin ekranı kötü diyen vardı

MSI. Diğerlerine bakma bile.
Ya vallahi yazık. 300hz qhd bir ekranla 1080p fhd ekran farkı var. İşlemci olarak çoklu görevde amd geçerken. Tek çekirdekte intel geçer. Fiyat olarak Msi gene pahalı. Ram olarak 16gb var msida. Slayerda 32.

HP omen öneririm 16 gb ram eklersen cillop olur birde ips ekranı var mükemmel
Harbiden iyi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HP omen öneririm 16 gb ram eklersen cillop olur birde ips ekranı var mükemmel
Hocam bunun 60-70 bin bandında olan serisi varmı. Victus 16 serisini sormuyorum , onlar sorunlu.

Kaç hz bu? Birde Buda fhd ekran kötü

Harbiden iyi bu

Hocam bunun 60-70 bin bandında olan serisi varmı. Victus 16 serisini sormuyorum , onlar sorunlu.

Kaç hz bu? Birde Buda fhd ekran kötü
Abi ben anlamadım şimdi neyi tercih etmeliyim msi kötü dediniz okey de hpnin ekranı nasıl bide işlemcisi ney ben anlayamadım çok

Abi ben anlamadım şimdi neyi tercih etmeliyim msi kötü dediniz okey de hpnin ekranı nasıl bide işlemcisi ney ben anlayamadım çok
Ekranı iyi değil onunda sanırım ekranı 165hz

Ya vallahi yazık. 300hz qhd bir ekranla 1080p fhd ekran farkı var. İşlemci olarak çoklu görevde amd geçerken. Tek çekirdekte intel geçer. Fiyat olarak Msi gene pahalı. Ram olarak 16gb var msida. Slayerda 32.
O öyle olmuyor işte tam olarak. Sadece Hz ve piksel değerleriyle bitmiyor. Ekran kartının özellikleri ve sunduğu watt değerlerine ne kadar çıkabilecek güncel oyunlarda? Ayrıca bu yükün altındayken soğutma durumu nasıl olacak? Değiştirilebilir parçalardan çok değiştirilemeyen parçalara odaklanmak önemlidir. 32 GB RAM'i ileride kendin takabilirsin ama soğutma sistemini değiştirme gibi bir şansın olmayacak bir daha.
Marka destek ve hizmetleri de önemli. Elektronik şans işi olduğu için bilindik markalardan devam etmek daha iyi tercih olacaktır.
Ayrıca ürünün kullanım ömrü de bu bağlamda değişebilir. Aynı özellikteki iki üründen A marka olan 3 yıl kullanılabilirken B marka belki de 10 yıl kullanım ömrü verecektir.

Geri