berat161678
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
tabii ki öyle yorumun için teşekkürler.Bende 2 ay önce bilgisayar topladım.Bu zamana kadar nvdia ve intel kullandım ama gerçekten amd ekran kartı ve amd işlemci kullanınca gençleştim resmen.İntel bu sene özellikle geride kaldıgını düşünüyorum kendi nacizane fikrim.Kart konusuna gelicek olursak 5070ti msi değilde asus inno3d alsanda aynı performanı alacaksın tek farkı sogutucusu oda maks ama maks olsun 5 derece oynar.Acele etme video izle paranı daha performans alabilceğin parçaları araştır bence dostum bu forumda herkes birbirine yardımcı oluyor bu kadar insan kötü dediyse bir bildiği bşr deneyimi oldugunu düşünüyorum.“Fiyat/performans değerlendirmesinde her zaman haklı olabilirsin, ancak 'Intel devri sıkıntı' demek biraz genelleme olur. Intel’in son nesil işlemcileri özellikle tek çekirdek performansı ve oyun performansında hala çok güçlü konumda. Ayrıca, benim seçtiğim bileşenler kullanım amacım ve bütçeme göre optimize edildi.
Soğutma konusu MSI’nın kaliteli sıvı soğutucusu ile çözülmüş durumda. Uzun ömürlülük ise doğru bakım ve uygun kullanım ile sağlanır, markadan çok kullanıma bağlıdır.
'Alt segment' demek biraz haksızlık; özellikle RTX 5070 Ti ve 32 GB DDR5 RAM gibi bileşenler orta-üst segmentin oldukça iddialı parçaları.
Tabii ki herkesin tercihi ve bütçesi farklı, önemli olan kendi ihtiyacına en uygun dengeyi bulmak. Yapıcı öneriler için her zaman açığım.”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
“Dost tavsiyesi olarak yorumunu aldım, teşekkür ederim. Araştırmalarımı detaylı yaptım ve bütçem, kullanım amacım doğrultusunda en mantıklı sistemi oluşturdum. Elbette herkesin tercihleri ve beklentileri farklı olabilir, önemli olan kendi ihtiyaçlarına en uygun dengeyi kurabilmek. Acı gerçekler değil, doğru bilgilerle hareket etmek başarılı sonuç getirir.”