FC 26 Erken erişim ne zaman(Hort) ?

Selamlar arkadaşlar fifa 20den itibaren fc25 hariç hepsini aldım, oynadım ve yaşlandım oyun beni kanser etti, masayı yumruklamaktan ellerim ağrıyordu.
Şu an fifa oynamayı özledim türkçe spiker geliyormuş ama umarım kötü olmaz.
Peki siz fc26yı almayı düşünüyor musunuz ?
17 den 23 e kadar oynadım. Kaç tane kol kırdım anlatamam o zaman içinde. Tekrardan başlayasım vardı ama bu kadar para vermek istemiyorum.

Selamlar arkadaşlar fifa 20den itibaren fc25 hariç hepsini aldım, oynadım ve yaşlandım oyun beni kanser etti, masayı yumruklamaktan ellerim ağrıyordu.
Şu an fifa oynamayı özledim türkçe spiker geliyormuş ama umarım kötü olmaz.
Peki siz fc26yı almayı düşünüyor musunuz ?
20 dolar Steam bakiyem var. Çıkana kadar 25-30 yaparım. EA play de alıp yüzde 10 indirim yaparım. 63-30 dan 33 dolara falan gelir bana.

20 dolar Steam bakiyem var. Çıkana kadar 25-30 yaparım. EA play de alıp yüzde 10 indirim yaparım. 63-30 dan 33 dolara falan gelir bana.
Ea play %10 indirim nasıl oluyor hocam steam kütüphanesinde oluyor mu

25 ön sipariş vermiştim 26 için indirim bekleyecegim

Bende aynısını Epicte yapmayı düşünüyorum oyun alarak gelen %20 ve ea play ile alacağım 1500 civarına geliyor hesapladığımda

Ben almayacağım ama bir arkadaşa sordum, "2026 çıkcak da 2025 mi oynayacağım. tabii ki alırım" dedi

Geri