FC 26 Erken erişim ne zaman(Hort) ?

fc 24 gibi olursa alırım. 25i hiç beğenmedim kafa golüm neredeyse yok.

Şahsi fikrim ultimate team oynanmayacak ise herhangi bir fifa almak yeterli, onun dışında FIFA 17, 18 ,19 bu 3 oyun alınabilir (Alex Hunter modu olduğu için)

Şahsi fikrim ultimate team oynanmayacak ise herhangi bir fifa almak yeterli, onun dışında FIFA 17, 18 ,19 bu 3 oyun alınabilir (Alex Hunter modu olduğu için)
Bence de yani ut oynanmayıp kariyer kasılacaksa steam hesabı bile alınabilir

Arkadaşlar selamlar ön siparişle ultimate team alanlar erken erişimde ne zaman oyuna girebiliyor ?

bu sene ara verdim oyuna almayacağım. hatta csde karakterin fiyatı 100 dolara kadar çıktı çok büyük kaar ettim oyun bedavaya geliyordu ona rağmen almayacağım. çünkü kartların hiç bi artısı olmuyor koşuda her türlü yetiyorlar ve bu canımı sıkıyor.

Steamde çıkış tarihi 26 eylül yazıyor ama sıkıntı olmaz değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sene ara verdim oyuna almayacağım. hatta csde karakterin fiyatı 100 dolara kadar çıktı çok büyük kaar ettim oyun bedavaya geliyordu ona rağmen almayacağım. çünkü kartların hiç bi artısı olmuyor koşuda her türlü yetiyorlar ve bu canımı sıkıyor.
Ben geçen sene ara vermiştim bu sene ümitliyim

Steamde çıkış tarihi 26 eylül yazıyor ama sıkıntı olmaz değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen sene ara vermiştim bu sene ümitliyim
ben normalde pes online oynuyordum. 21 den sonra bozdu fc24 ilk defa tanıştım. 1.5 saat yaptım fc25 de 1.5k üzeri yaptım. elit klasman çok rahat çıkıyorum oyun çok basit geldi ama. güçlü kartların statlarının hiç yansıtamaması canımı sıktı ve artık fifa almama kararı verdim. yoksa oyun rahat 1 senenizi çalıyor zaman geçiyor güzel bir şey mesela.

ea play erken açıldı gece ultimate açılacak haftaya normal
Haa anladım hocam teşekkürler, peki gece açıldığında yine yükleme yapacak mıyız ön yükleme yapmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri