FC 26 Erken erişim ne zaman(Hort) ?

Dünyanın en iyi takımı oyuna ekleniyor tabii ki alacağım.

Yıl sonu 30 usd civarına düşünce belki. Her sene çıkan ve de adam akıllı bir değişiklik olmayan bir oyun için tam fiyatı asla hak etmiyor.

Selamlar arkadaşlar fifa 20den itibaren fc25 hariç hepsini aldım, oynadım ve yaşlandım oyun beni kanser etti, masayı yumruklamaktan ellerim ağrıyordu.
Şu an fifa oynamayı özledim türkçe spiker geliyormuş ama umarım kötü olmaz.
Peki siz fc26yı almayı düşünüyor musunuz ?
ben her sene black friday zamanında 1k civarına alıp ut kasıyorum zaten o zamana kadar kadrolar çok çok iyi olmuyor yetişebiliyorum ancak bu seneki fc25 rezalet ötesi fifa 21den beri oynuyorum daha kotusunu gormedim aynı sorunlar fc26dada varsa bu sefer almıyacıgım

O paraya 1650 SUPER alırım

1752916083875.webp

ut oynayanlar için söylüyorum, oyun pc tarafında alınmaz çünkü hile var. oyun konsol tarafında alınır mı? bilmiyorum şimdilik türkçe spiker aklımı çeldi ama ultimate teamde bu momentum olayı sizin masayı yumruklamanızı sağlayan şeydir. Kanser olmak isteyen alabilir.

ut oynayanlar için söylüyorum, oyun pc tarafında alınmaz çünkü hile var. oyun konsol tarafında alınır mı? bilmiyorum şimdilik türkçe spiker aklımı çeldi ama ultimate teamde bu momentum olayı sizin masayı yumruklamanızı sağlayan şeydir. Kanser olmak isteyen alabilir.
Sanırım kanser olacağımı bile bile alıcam

Sırf Türkçe spiker var diye ön sipariş verdim oyun içinde hiç bir değişiklik olmicak biliyorum

Beyler ben u.edition sürümünü aldım çoktan eğer alacaksanız şuan epic üstünden almanızı öneririm Ultimate sürümünden 720tl Epic Puanı iade etcek. 720'nin üstüne baska bir sey ekler indirimler bitince oyun alırsınız. Şuan piyasadaki en mantıklı seçenek bu gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri