- Bütçe
- 25000

Fusion Quantum | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | Gainward RTX 5050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

İşlemciyi 5600'Yapabilirsin .Olabildiğince ucuza sistem almayı düşünüyordum. Bu fiyata 5060’lı sistem hiç göremedim sizce alınır mı?![]()
Fusion Quantum | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | Gainward RTX 5050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam kasa ve psu çok düşük kalitede ve sistem işlemci odaklı oyunlarda darboğaz yiyecektirOlabildiğince ucuza sistem almayı düşünüyordum. Bu fiyata 5060’lı sistem hiç göremedim sizce alınır mı?![]()
Seçeneklerde 5600 gözükmüyorİşlemciyi 5600'Yapabilirsin .
Fark Ettim .Seçeneklerde 5600 gözükmüyor
Anladım hocam teşekkürler bilgi içinHocam kasa ve psu çok düşük kalitede ve sistem işlemci odaklı oyunlarda darboğaz yiyecektir
Bu Sistemi Alsa Daha İyi Olmaz Mı Sencede ?Hocam kasa ve psu çok düşük kalitede ve sistem işlemci odaklı oyunlarda darboğaz yiyecektir
Ne kadar dandik yapabiliriz diye özenle çalışmışlar gibi, ben almam yani.Olabildiğince ucuza sistem almayı düşünüyordum. Bu fiyata 5060’lı sistem hiç göremedim sizce alınır mı?![]()
Ne kadar dandik yapabiliriz diye özenle çalışmışlar gibi, ben almam yani.
Ona bi 3K daha koyunca da bu var sadece kasa kötü, fiyat arttıkça donanım kalite artıyorJade 5A D4 - RTX5060 - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Jade 5A D4 - RTX5060 Nvidia RTX 5060 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
4K Farka Kalite Farkına Bak![]()
DDR5 Ama Bileşenlerin Kalitesi Yine Orantısız Bence .Ona bi 3K daha koyunca da bu var sadece kasa kötü, fiyat arttıkça donanım kalite artıyor
![]()
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Kasa hariç sorun yok, markalar çok tanıdık gelmeyebilir de incehesap distribütörlüğündeki markalar oldukları için onları kullanmışlar ucuz olsun diye.DDR5 Ama Bileşenlerin Kalitesi Yine Orantısız Bence .
Hocam diğerinden daha iyi bir sistem ama bence 5060 alınıyorsa en düşük işlemci 7500f olmalı DDR 4 tercih edilmemeli en azından ben öyle yapardım param yetmiyorsada dişimi biraz daha sıkardım sonra alırdımBu Sistemi Alsa Daha İyi Olmaz Mı Sencede ?
Jade 5A D4 - RTX5060 - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Jade 5A D4 - RTX5060 Nvidia RTX 5060 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com