Ben de aldım. Fakat ben biraz problem de yaşadım. Ve hatta şuan da arka planda oyun açıkken, alt tab ile başka bir windows sekmesine gittiğimde ekran sürekli gidip geliyor. İlk ürünü gönderdiğimde değişim oldu. Gelen üründe de aynı problem var. Hdmi 2.1 kablo almayı düşünüyorum, çünkü redditte bu tür durumla karşılaşanların bazıları sorunu 2.1 kablo ile çözmüşler. Bunun dışında bence kötü bir ürün değil, ghosting testinde bir şey çıkmadı ve oynadığım oyunlarda da görmedim ya da fark etmedim. AC Odyssey, Warframe , CS2 gibi oyunlar oynadığımda negatif bir durum ile karşılaşmadım açıkçası, fakat Oblivion Remastered oynarken feci ghosting oluyordu. Bunun nedeni oyunun kendisi/Unreal Engine 5 ile alakalı sanırım. Ve karanlık alanlarda geçişler problem olabiliyor, mesela bunu AC Odyssey'de çokça yaşadım. Sonrasında ayarlarda "black equalizer" özelliği olduğunu fark ettim. Ayarı 0 ile 5 arasında bir değere çekebiliyorsunuz, değeri yükselttikçe sanki parlaklığı yükseltiyormuşsunuz gibi oluyor ve bu sorunu bir şekilde çözüyor diyelim. Bunun dışında bir sürü özelliği de var. Zaten kendisi bir televizyon gibi kendi işletim sistemi var. Bluetooth ve wifi özelliği var. Kablo/usb yoluyla ya da bluetooth yoluyla klavye fare falan takılabiliyor olması lazım. Bu son söylediklerim bazılarının gözünde çok önemli bir özellik olmayabilir fakat yine de güzel özellikler. Multiview gibi bir özelliği var, mesela ekrana telefonunuzu yansıtabiliyorsunuz ve bir tarafta telefon ekranınız diğer tarafta ise bilgisayarınızın görüntüsü olabiliyor. Sadece insanlar VA panel diye eleştiriyorlar fakat bazıları Odyssey G65B'nin panelini kaliteli olduğunu ve bir eksiklik hissetmeyeceğinizi söylüyor. Tabi sadece fps türü, rekabetçi oyunları üst düzeyde/cidd oynamayı planlamıyorsanız. Ve bu monitör kavisli, buna dikkat edin. Ben 10-15 yıldır düz ekran kullandım, bu ürünü aldığımda belli bir süre "hafif" bir gariplik hissettim fakat alıştım diyebiliriz. Beni çok irite etmedi.