339 bin sıralama için bölüm önerisi

Reaksiyon skoru
55
Sayısal 339k sıralama geldi ben mühendislik hedefliyordum fakat mühendislik barajını geçemedim. Özel üniversitelerde bile olsa mühendislik gelmiyor değil mi? %50 burslu makine mühendisliği falan gelir mi? Babam fabrikada patron ona yardımcı olacak bir bölüm okumak istiyordum fakat mühendislik kazanamadım. Yaptığımız iş bayağı fabrika gibi elektrik panoları boyahane makineler var lazer kesim büküm kaynak vb. bana 4 yıllık bir bölüm önerir misiniz? Mezuna asla kalamam, bu sınav sistemi saçmalığına yığılma altında ezildim zaten herkes aynı neti yaptığı için.

Sayısal 339k sıralama geldi ben mühendislik hedefliyordum fakat mühendislik barajını geçemedim. Özel üniversitelerde bile olsa mühendislik gelmiyor değil mi? %50 burslu makine mühendisliği falan gelir mi? Babam fabrikada patron ona yardımcı olacak bir bölüm okumak istiyordum fakat mühendislik kazanamadım. Yaptığımız iş bayağı fabrika gibi elektrik panoları boyahane makineler var lazer kesim büküm kaynak vb. bana 4 yıllık bir bölüm önerir misiniz? Mezuna asla kalamam, bu sınav sistemi saçmalığına yığılma altında ezildim zaten herkes aynı neti yaptığı için.
paranız varsa neredeyse her bölümü okuyabilirsiniz yıllık ne kadar bilmiyorum ama patronsa zengindir okursun mühendislik falan.

O olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cerrahpaşa orman mühendisliği 310K dan kapattı geçen sene onu da yazabilirsin belki gelir bi bak hoşuna gidecek mi bölüm
Yok orman endüstri felan biliyorumda önü pek açık değil bence orman veya su ziraat tarzı mühendisliklerin. Hava sektörüne girmek istiyorum önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri