Yardım Ryzen 5 7500f Sıvı sogutma önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Bütçe
5000
Arkadaşlar ddr5 e geçtim idareten stok fan kullanmamtayım ancak biliyorsunuz ki fena ısınıyor bu havada dahada fena durumda beyaz bi pc diziyorum max 5k sıvı sogutma önerebilir misiniz? uzun ömürlü ve işlemci degişimi yaparsamda gemeceğe dönük olabilirse harika olur 360mm arıyorum

7500F için sıvı soğutma gereksiz.

Kule tipi de gayet yeterli seviyede soğutuyor.

Soğuttuğunu arkadaş biliyordur ama insan sıvı soğutma olsun istiyor estetik olarak çok güzel duruyorm

Soğuttuğunu arkadaş biliyordur ama insan sıvı soğutma olsun istiyor estetik olarak çok güzel duruyorm
1.5k yerine 5k harcama olayı var ama ?

Kaldı ki oyun oynarken kasaya bakmıyoruz ki, ne kadar ekran, rgb de koysak etkisi yok.

Evet yeterli biliyorum hem geleceğe dönük hende şık olsun istiyorum o yüzden önemli birde daha sessiz oluyor sıvı soğutma buda işime geliyor şahsen

Evet yeterli biliyorum hem geleceğe dönük hende şık olsun istiyorum o yüzden önemli birde daha sessiz oluyor sıvı soğutma buda işime geliyor şahsen

Buseye vatanimi emanet ederim oyle kaliteli. Argblisi 1.3k daha pahali onu atmadim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,193
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri