Çözüldü✓ 720p DP kullanılır mı

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar eski bi 720p monitörüm var 60hz vga bağlantısı var ve kasayı yükselttim ekran kartımda hdmi ve display port var hangisini kullanmalıyım ona göre dönüştürücü alıcam monitöre para yetmedi :D

Fark etmez, cozunurlukte dusuk, hertzde bu baglamda ikiside ayni olacak ve hic bir fark yaratmayacaktir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donusturucu alma o yuzden, hangisi varsa onu kullan.

Fark etmez, cozunurlukte dusuk, hertzde bu baglamda ikiside ayni olacak ve hic bir fark yaratmayacaktir.

Donusturucu alma o yuzden, hangisi varsa onu kullan.
Bende iki ucu da vga kablo var önceki kasa da ekran kartı yoktu vga kullanıyordum monitörde vga şimdi yükseltiyorum yani dönüştürücüsüz olmuyor bildiğim kadarıyla

Hocam simdi soyle bir sorun var ben de zamaninda oyle kullandim ve 4 tane kablo degistirdim marka ve kaliteli alin cunku sinyali analogtan dijitale cevireceksiniz ve bu bir ugras bazen sorun cikabiliyor eger bulabiliyorsaniz Ugreen marka VGA to HDMI alabilirsiniz.

Monitor VGA, Ekran kartinda ise HDMI tarafini kullanirsiniz

Bende iki ucu da vga kablo var önceki kasa da ekran kartı yoktu vga kullanıyordum monitörde vga şimdi yükseltiyorum yani dönüştürücüsüz olmuyor bildiğim kadarıyla
Anakartta VGA varsa ve işlemcin APU ise direkt anakarttan da görüntü alabilirsin. Dönüştürücü alacaksan da hangisi ucuz ve kaliteli ise ondan al hangisi olacağının pek önemi yok, ilerde başka yerde de ile yarar mantığı ile HDMI al derim ama.

Anakartta VGA varsa ve işlemcin APU ise direkt anakarttan da görüntü alabilirsin. Dönüştürücü alacaksan da hangisi ucuz ve kaliteli ise ondan al hangisi olacağının pek önemi yok, ilerde başka yerde de ile yarar mantığı ile HDMI al derim ama.
Yok apu değil işlemci ryzen 5 5500 alfeis marka 150tl display portun
hdmi ise kargoyla 160tl wozlo diye bi marka

Hocam simdi soyle bir sorun var ben de zamaninda oyle kullandim ve 4 tane kablo degistirdim marka ve kaliteli alin cunku sinyali analogtan dijitale cevireceksiniz ve bu bir ugras bazen sorun cikabiliyor eger bulabiliyorsaniz Ugreen marka VGA to HDMI alabilirsiniz.

Monitor VGA, Ekran kartinda ise HDMI tarafini kullanirsiniz
Alfais iyi midir hocam ugreen fiyatı tuzlu basit bi dönüştürücüye 600-700tl bayılmaya gerek yok bence

Yok apu değil işlemci ryzen 5 5500 alfeis marka 150tl display portun
hdmi ise kargoyla 160tl wozlo diye bi marka

Alfais iyi midir hocam ugreen fiyatı tuzlu basit bi dönüştürücüye 600-700tl bayılmaya gerek yok bence
Şu işini görebilir bir tanıdıkta vardı iyi işini yapıyor.

VGA tarafida erkek olacak

direk baglasin bence kabloyu iki ucu farkli kablo alip

Eyvallah hocam bi bakayım ben

Bunlar bende zamaninda hep problem yasattirdi ama her kullanici farkli deneyim yasayabilir tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,512
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri