VENTO VG04F Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Merhabalar, işlemcimi değiştireceğim 5600 veya 5600x elimde stock soğutucu var kasama ve anakartıma uygun bir soğutucu bakıyorum. bütçe 1000-1500-2000 arası ancak en fp neyse o olursa çok süper olur.

Kasam vento vg04f
Anakartım msi b450 m a pro max m atx anakart

Hem iyi soğutsun hem de gelecekte tekrar işlemci değiştirirsem ona da yetsin geleceğe yönelik olsun diyorsan bu ürünü öneririm ; Link

Eğer kasaya sığmıyorsa tek fanlı olan versiyon var onu da alabilirsin. Şu anki işlemcine yeter. Bu markanın soğutucuları güzel. Link

Son düzenleme:
Hem iyi soğutsun hem de gelecekte tekrar işlemci değiştirirsem ona da yetsin geleceğe yönelik olsun diyorsan bu ürünü öneririm ; Link

Eğer kasaya sığmıyorsa tek fanlı olan versiyon var onu da alabilirsin. Şu anki işlemcine yeter. Bu markanın soğutucuları güzel. Link
Hocam ilk attığınız sığıyor mu bilmiyorum sığmaz sanırım

Hocam ilk attığınız sığıyor mu bilmiyorum sığmaz sanırım
4mm ile sığmıyormuş maalesef sığsa iyi bir soğutma sağlardı sana

İkinci attığıma bakabilirsin zaten bu markanın çoğu soğutması iyi seni pişman etmez

bende de deepcool ak400 digital var ona da bakabilirsin istersen eğer soğutucu üzerinde ekran olması sıcaklık değerlerinin yazması falan hoşuna gidiyorsa alabilirsin ben seviyorum öyle olmasını

Son düzenleme:
4mm ile sığmıyormuş maalesef sığsa iyi bir soğutma sağlardı sana

İkinci attığıma bak bakabilirsin zaten bu markanın çoğu soğutması iyi seni pişman etmez

bende de deepcool ak400 digital var ona da bakabilirsin istersen eğer soğutucu üzerinde ekran olması sıcaklık değerlerinin yazması falan hoşuna gidiyorsa alabilirsin ben seviyorum öyle olmasını
Soğutma performansı güzel mi hocam ak400ün

Soğutma performansı güzel mi hocam ak400ün
Ben memnunum r5 7600 ile kullanıyorum rdr2 gibi ağır bir oyunda maks 75 gördüm. Ortalama 65-70 civarı takılıyor. Havalar sıcak tabi onun da etkisi var biraz normalde daha serin çalışır diye düşünüyorum

Geri