❌İndirim Bitti! Gamepower Skadi V2 240 Argb 240MM Sıvı Soğutucusu 1599 TL

Kankim sen niye herşeye haha atıyorsun :D Zaten 6 borulu kule tipi var. Ne kadar fark olabilir spirite geçsem. Tavisye verirken biraz mantıklı tavsiyeler ver
Normal 6 Bakır Kaplama Soğutuc İle 7 Nikel Kaplı Bakır Çok Fark Eder Bana Göre Üstüne Birde Elindekine Nazaran Daha Kaliteli Fanlar Mevcut :)

Normal 6 Bakır Kaplama Soğutuc İle 7 Nikel Kaplı Bakır Çok Fark Eder Bana Göre Üstüne Birde Elindekine Nazaran Daha Kaliteli Fanlar Mevcut :)
Yük altında kaç derece var mı test videosu falan? Zaten kullandığım soğutucu 60 derecede tutabiliyor. 5 derece için 2k para mı vereyim :D

Yük altında kaç derece var mı test videosu falan? Zaten kullandığım soğutucu 60 derecede tutabiliyor. 5 derece için 2k para mı vereyim :D
2K ?

İyzico Kullanmadıysan Fiyatı 1149 TL'ye Geliyor , Eğer Kullandıysan Başka Birinin Hesabı İle Alırsın .

Elindekini Satarsan Çok Az Bir Değer İle Phantom Spirit Sahibi Olursun .

Guzel fiyat alinir. Suan ki pompa teknoloji ile sivi sogutmanin hava sogutmadan daha iyi olduğu bir gerçek. Duygusal davranmaya gerek yok. Ucuzsa al sivi soğutmayı keyfine bak. İkisi ni de uzun yıllar kullandım. Oda sicakligi yuksek ise kisin kombi petek sıcaklığı yuksek yazın az hava sirkülasyonu olan bir oda var ise sivi ile hava arasında 8-10 derece fark var.

Guzel fiyat alinir. Suan ki pompa teknoloji ile sivi sogutmanin hava sogutmadan daha iyi olduğu bir gerçek. Duygusal davranmaya gerek yok. Ucuzsa al sivi soğutmayı keyfine bak. İkisi ni de uzun yıllar kullandım. Oda sicakligi yuksek ise kisin kombi petek sıcaklığı yuksek yazın az hava sirkülasyonu olan bir oda var ise sivi ile hava arasında 8-10 derece fark var.
Sırf Çok Uygun Diye Vasat Sıvı Soğutma Alınmaz Pompası Gittiğinde Çöp Olur .

Top Seviye Hava Soğutucu Alıyorsun Bu Fiyatlara .

Sırf Çok Uygun Diye Vasat Sıvı Soğutma Alınmaz Pompası Gittiğinde Çöp Olur .

Top Seviye Hava Soğutucu Alıyorsun Bu Fiyatlara .
Bu markalar genellikle apaltek pompa kullanir. Ucuz olmasının sebebi lisanslı pompa kullanmamasidir. Bu performanslı olmadığı anlamına gelmiyor. Asetek pompa kullansaydı fiyat zaten bu seviyede olmazdı. Her ne kadar apaltek kullansa da bu sivi sogutucu hava sogutucudan 1080p benchte daha iyi sonuçlar verir.

Bu markalar genellikle apaltek pompa kullanir. Ucuz olmasının sebebi lisanslı pompa kullanmamasidir. Bu performanslı olmadığı anlamına gelmiyor. Asetek pompa kullansaydı fiyat zaten bu seviyede olmazdı. Her ne kadar apaltek kullansa da bu sivi sogutucu hava sogutucudan 1080p benchte daha iyi sonuçlar verir.
Ben Genel Olarak Söyledim Bu Ürün Yinede Tercih Meselesi .

Orta Seviye Bile Gerek Yok Üst Seviye Hava Hem Zahmetsiz Hem İyi Soğutuyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman Frost Olanı Al Ne Diyim :D Asdsdfg
Doğru diyorsun.
Söylemeyi unuttuğum bir şey var ki hava akışı iyi olmayan kasa da ortalama sıvı soğutma bile hava soğutmaya göre daha iyi iş yapar.

Bazen markaya takılmadan almak lazım ben bunun 360 ını kullanmıştım gerçekten başarılıydı.

Bunu alacağına şunu alın demeyi bırakın artık. Özellikle sıvı soğutma isteyen kişiler oluyor. Adamların hevesini kaçırmaya değmez.

Yok işlemcimi buna emanet etmem vb. Arkadaşlar zaten işlemci 99-100 dereceyi görürse korumaya alır kapatır. Stok soğutucuda 70-75 gören işlemci sıvı soğutma da 60-65 görüyorsa bence gayet iyi. Hava ile daha düşük görür belki ama estetik olarak aynı durmuyor:).

Geri