Babamı dinlemeli miyim?

Reaksiyon skoru
56
Babam elektrik mühendisi olmamı istiyordu yığılmada kaldım ve başaramadım. İşiyle alakalıda olduğu için imza yetkisi falan filan mühendis olayları varmış o tarz. Benim sıralamam buna yetmedi aynı zamanda fabrikada çalışmak istemiyordum. Neyse bende havacılık elektrik ve elektroniği düşünüyordum hem maaşı hem iş imkanı falan, ancak babam sanırım mühendis unvanları almadıkları için sıradan işçi olacaklarını düşünüyor. Mühendisler gibi imza yetkileri olmayan beş para etmez teknikerler diyor. Haklı mı babam sizce babamı mı dinlemeliyim? Mezuna kalma kumarını oynamaktan da çekiniyorum.

sen ne ıstıyosun kral onemlı olan o. ayrıca olayı sadece fabrıka olarak da dusunme muhendıs oldugunda her alanda calısabılırsın kendını belırlı bır yastan sonra kesfedersın o alanda ılerlersın. muhendıslıgın avantajları evet cok fazla ama bunu kullanman lazım sadece ımza yetkısı degıl bırcok alanda calısabılırsın satıs pazarlama olsun arge ürge olsun kalıte kontrol olsun denetım olsun. ancak bu dedıklerım ıngılızce ogrenıp kendını bırazda pazarlayabılme ımkanına bakıyor. guzel bır okulda bır muhendıs oldugunda gerısı bır sekılde gelır. dıger dedıgın bolum hakkında cok bır bılgım yok malesef

Babam elektrik mühendisi olmamı istiyordu yığılmada kaldım ve başaramadım. İşiyle alakalıda olduğu için imza yetkisi falan filan mühendis olayları varmış o tarz. Benim sıralamam buna yetmedi aynı zamanda fabrikada çalışmak istemiyordum. Neyse bende havacılık elektrik ve elektroniği düşünüyordum hem maaşı hem iş imkanı falan, ancak babam sanırım mühendis unvanları almadıkları için sıradan işçi olacaklarını düşünüyor. Mühendisler gibi imza yetkileri olmayan beş para etmez teknikerler diyor. Haklı mı babam sizce babamı mı dinlemeliyim? Mezuna kalma kumarını oynamaktan da çekiniyorum.
Katılmıyorum, bir müşterimiz var, THY Teknik'te 10 yılı aşkındır çalısıyor. Babası ve Kardeşi'de müşterimiz, Ne biz kendisinden nede Babası ve kardeşinden bir şikayet almadık. Büyüklerimize karşı saygım var tabiiki ama beş para etmez tabiri bence hoş olmamış.

O tam doğru değil yanlışım yoksa "tamir bakım mühendisi" diye bir ünvanla mezun oluyorsun
E bu harika? En iyisi üniye gidip sormak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılmıyorum, bir müşterimiz var, THY Teknik'te 10 yılı aşkındır çalısıyor. Babası ve Kardeşi'de müşterimiz, Ne biz kendisinden nede Babası ve kardeşinden bir şikayet almadık. Büyüklerimize karşı saygım var tabiiki ama beş para etmez tabiri bence hoş olmamış.
Hocam illa kendi istediğini yapmamı istiyor mühendislik imzasına çok önem veriyor

E bu harika? En iyisi üniye gidip sormak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam illa kendi istediğini yapmamı istiyor mühendislik imzasına çok önem veriyor
Hocam doğrudur ben bu konuların tam yetkini değilim O Hocamı görürsem ona da bu konuyu soracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,309
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri