Bu soğutucuyu tavsiye etmeye gelmiştim.MSI MAG CoreLiquid A13 360 Siyah Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CoreLiquid A13 360 Siyah Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
9700x TDP si arttırılmadıkça çok ısınan bir işlemci değil o yüzden görsel olarak hoşunuza giden performansı kötü olmayan herhangi bir sıvı soğutucu alınabilir.9700x için 360mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Bütçem max 4500 tl öneri yaparsanız sevinirim.
105 w kullanmadıkça tam performansı alamıyoruz maalesef9700x TDP si arttırılmadıkça çok ısınan bir işlemci değil o yüzden görsel olarak hoşunuza giden performansı kötü olmayan herhangi bir sıvı soğutucu alınabilir.
Ama OC yaptım 105 TDP kullanıyorum dersen senin bütçende en iyi performans seçeneklerinden biri budur. Tipinin pek yakışıklı olduğu söylenemez ama
![]()
Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.843,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
105W kullanılmayacaksa zaten o işlemciye gerek yok105 w kullanmadıkça tam performansı alamıyoruz maalesef![]()
Herkes 1080p de oynamıyor ki bro, ki 1080p de bile böyle sonuçlar mevcut105 w kullanmadıkça tam performansı alamıyoruz maalesefhatta 170w modu var ama denemiyorum bile :')