Gigabyte GS25F2 Panel Bilgisi Çıktı! Kronik Sorun Yok

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,597
Bu monitörün panelini merak eden çok kişi vardı çünkü G24F-2 modeli kronik sorunlu bir panele sahipti. Bu monitör KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor. G25F2 modeli de aynı şekilde. Kronik sorun yok. Arka aydınlatması da KTC H25T7 ile benzer. Bu arada KTC'de olduğu gibi monitör 180 Hz ama OC ile 200 Hz oluyor. Gigabyte monitörün kendisi 200 Hz'miş gibi tanıtıyor ama öyle değil.

CSOT SG2451B03-3

Son düzenleme:
Hoparlör dışında ktc ile aynı mı o zaman, renk gamutu parlaklığı filan panel aynı olduğu için
Bu monitörün paneli direk LCD olduğu için arka aydınlatması çok önemli. Mesela MSI G255F'te bu monitörler ile aynı paneli kullanıyor ama pek çok konuda zayıf değerler sunan bir monitör. Çünkü arka aydınlatması zayıf. Gigabyte GS25F2 ve KTC H25T7'nin arka aydınlatmaları benzer ama KTC H25T7 parlaklık testlerinde 520 CD gibi aşırı yüksek değerler görebiliyor.

Bu monitörün paneli direk LCD olduğu için arka aydınlatması çok önemli. Mesela MSI G255F'te bu monitörler ile aynı paneli kullanıyor ama pek çok konuda zayıf değerler sunan bir monitör. Çünkü arka aydınlatması zayıf. Gigabyte GS25F2 ve KTC H25T7'nin arka aydınlatmaları benzer ama KTC H25T7 parlaklık testlerinde 520 CD gibi aşırı yüksek değerler görebiliyor.

Pivot özelliğinden dolayı bunu almak istiyorum, ktc yerine bunu tercih etmem kötü bir karar olur mu, beni mutsuz eder ni? Renklere önem veriyorum, 24g42e alacaktım ama pivot özelliği yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada 6 7 k bandı maksimum olacak şekilde, daha iyidir dediğiniz bir alternatif var mı?

Geri