Scyroxlar çok iyi arkadaşımın v6 sını denedim anlık olarak RAZER DV3pro kullanıyorum sensör kalitesi 4K aynı gibi geldiScyrox ve mchose arasında kaldım ya
Scyroxlar çok iyi arkadaşımın v6 sını denedim anlık olarak RAZER DV3pro kullanıyorum sensör kalitesi 4K aynı gibi geldiScyrox ve mchose arasında kaldım ya
Scyroxlara dediğin gibi bir baktım oraya yöneldim gibi ya şuandaScyroxlar çok iyi arkadaşımın v6 sını denedim anlık olarak RAZER DV3pro kullanıyorum sensör kalitesi 4K aynı gibi geldi
mcu ları noric onun dışında paw3950 işte düz 750 ips 70g 8k gayet iyiScyroxlara dediğin gibi bir baktım oraya yöneldim gibi ya şuanda
mchose l7 ultra al.Mchose L7 Pro ve IPI Float arasında kaldım. Mchose daha ağır basıyor. Başka önerilere de açığım.
Kafam L7 pro da kalmış l7 ultranın varlığını unutmuşum yamchose l7 ultra al.
ultra daha iyi gaminggen de var hocam hem kablosuz 8k hz e kadar hemde kablolu bu ozellik cok iyi.Kafam L7 pro da kalmış l7 ultranın varlığını unutmuşum ya
Pro'da da aynı şekilde tek farkları birisi 3395 diğeri 3950 galibaultra daha iyi gaminggen de var hocam hem kablosuz 8k hz e kadar hemde kablolu bu ozellik cok iyi.
3950 alPro'da da aynı şekilde tek farkları birisi 3395 diğeri 3950 galiba
almışken psikolojimizi de tatmin edip ultra alalım iyzico ile öde cashback al aynı paraya gelirPro'da da aynı şekilde tek farkları birisi 3395 diğeri 3950 galiba
Aynen tamamen piskolojik dediğin gibialmışken psikolojimizi de tatmin edip ultra alalım iyzico ile öde cashback al aynı paraya gelirbenim de para az diye ayın 7 sinde hyperx haste 1 kablolu alacağım
Klavyem de Mchose biraz onun da şeyi varalmışken psikolojimizi de tatmin edip ultra alalım iyzico ile öde cashback al aynı paraya gelirbenim de para az diye ayın 7 sinde hyperx haste 1 kablolu alacağım
mis gibi reis 2 3 k bandının kıralı mchose dir click gecikmeleri piyasada ki en düşük 0.247 ms falan inanılmaz bi değer al keyfine bakAynen tamamen piskolojik dediğin gibicashbacklarle bana 2100 e gelecek ultra
https://gank.com.tr/scyrox-v8-8k-hz...mron-optik-switch-siyah-kablosuz-gaming-mouse Scyrox üstüne mouse yok o fiyat bandında internette tüm forumları gez konulara bak kullanıcı yorumlarını oku bunun üstüne mouse var diyen ezbere konuşan arkadaşlardır.Scyroxlara dediğin gibi bir baktım oraya yöneldim gibi ya şuanda
Post automatically merged:
Mchose L7 Ultra'ya nediyorsunuz
L7 Ultra alacağım hocam birebir aynı specleri.https://gank.com.tr/scyrox-v8-8k-hz...mron-optik-switch-siyah-kablosuz-gaming-mouse Scyrox üstüne mouse yok o fiyat bandında internette tüm forumları gez konulara bak kullanıcı yorumlarını oku bunun üstüne mouse var diyen ezbere konuşan arkadaşlardır.