Corsair mı steelseries mi

f0cus

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
ARKADAŞLAR BUNUNLA
BUNUN ARASINDA KALDIM
BİRİ CORSAİR HS80 DİĞERİ STEELSERİES NOVA 3 HANGİSİ DAHA İYİ FPS OYUNLARI OYNUYORUM

HS80 sorunsuz gelirse gayet işini görür

Bende kulaklık bakınıyorum da sorunsuz gelirseden kastın nedir acaba corsair için ? Kronik sorunu falan mı var ?
Bazı arkadaşlarda satıcı bazlı problem oldu aratırsan konulara denk gelebilirsin o yüzden söylemiştim yoksa kulaklık önerilerinde ilk 5de hs80 geliyor zaten

Eğer fiyatta biraz daha çıkabilirsen nova 5 al kablosuz

ikisi de kaliteli ama kullanım amacına göre değişir
oyun odaklıysan özellikle fps için steelseries daha hafif ve hızlı tepki veren ürünler sunar
rgb ve yazılım desteği gibi şeylere önem veriyorsan corsair daha zengin özellikler sunar
yani hız ve ergonomi dersen steelseries tasarım ve yazılım dersen corsair

İkisi de bu fiyat bandında alınmaz.4k bandında kablolu kulaklık alınmamalı.Cloud 3 wirelesi indirimde yakalayabilirseniz güzel olur

Steelseries Nova 5 kullanıyorum çok memnunum özellikle sarj süresi diğer kulaklıklara göre ciddi fark yaratıyor ve genel olarak kaliteli bir ürün oyunlarda hiç problem yaşamadım. Nova 3 alacaksan eğer Mediamarktta ilk kez üye olanlara %10 indirim kampanyası vardı bir ona bakıp en azından trendyoldan daha güvenli bir yol olarak mediamarkttan alabilirsin.

hs80 kullanıyorum 7 aydır çok memnunum mikrofonu çok kaliteli harici alınan yayıncı mikrofonlarına kafa tutar nerdeyse. padler kumaş olunca terleme yapmıyor ve çıkarılabiliyor sonrasında değiştirmek için falan kolaylık sağlıyor. 96000 hz çıkış biçim boyutu var bu çoğu kulaklıkta genelde 48000 hz oluyor. aralarında ne kadar fark var dersen ben pek farkedemedim ama illaki vardır farklar üstün körü denedim ben sadece. kafan çok büyük ve uzunsa bir tık küçük kaçabilir boyutu haberin olsun. fps oyunlarıda oynarım şarkıda dinlerim her türlü işimi çok kaliteli şekilde karşılıyor. kablosunun uzunluğuda yeterli bana göre

hs80 kullanıyorum 7 aydır çok memnunum mikrofonu çok kaliteli harici alınan yayıncı mikrofonlarına kafa tutar nerdeyse. padler kumaş olunca terleme yapmıyor ve çıkarılabiliyor sonrasında değiştirmek için falan kolaylık sağlıyor. 96000 hz çıkış biçim boyutu var bu çoğu kulaklıkta genelde 48000 hz oluyor. aralarında ne kadar fark var dersen ben pek farkedemedim ama illaki vardır farklar üstün körü denedim ben sadece. kafan çok büyük ve uzunsa bir tık küçük kaçabilir boyutu haberin olsun. fps oyunlarıda oynarım şarkıda dinlerim her türlü işimi çok kaliteli şekilde karşılıyor. kablosunun uzunluğuda yeterli bana göre
hs80 dışı ona yakın kulaklık önerisi varmıdır hocam yoksa en iyisimi bu bantta

hs80 dışı ona yakın kulaklık önerisi varmıdır hocam yoksa en iyisimi bu bantta
bana hediye geldi piyasayı çok bilmiyorum o yüzden ama çok gördüm hs80 kullanan ve memnun kalan pişman olmazsınız. mikrofonu yukarı kaldırınca oto kapanıyor aşağı indirince açılıyor mic. bununda bilgisini vermiş olayım. zaten driver kurunca daha detaylı ayarlamalar yapabilirsin. ben ona ek olarak steel series in uygulamasında sonar kısmını kullanıyorum her türlü kulaklıkta bunu denedim ve sesler daha net ve güzel geliyor şarkılarda falan daha iyi oluyor basslar falan. ses deneyimin %30 40 artıyor abartısız konuşuyorum

hs80 kullanıyorum gayet okey mikrofonu da çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

96000 hz i nasıl ayarladın benimki 48000 hz de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,879
Üyeler
183,355
Son üye
prometheus34
Geri