Bütçeme göre kasa önerisi

MSI MAG Pano M100R PZ hocam bunda karar kıldım normalde buna bakıyordum sıyahına ya stokta yoktu yada en ucuzu 11k idi suan stokta bu fıyata bulmak benı sasırttı MSI MAG Pano M100R PZ tercıh edıcem sagolun
M100R normal 100R ah göre ufak kalıyor bilginize

sabahından aksamına 3-4k fıyat oynaması cok ılgınc gercekten cok saskınım sıteye gırdım baktım kı alıcaktım fıyatlar artmıs gercekten cok komık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri dönüş yaparmisniz
dısarıdaydım hocam suan bastan bakıcam hepsıne noramlde dırek alıcaktım ama 3-4 k fıyat degısıklıgı olmus

Geri dönüş yaparmisniz
hocam gt502 hosuma gıttı fakat düz ve plus arasındakı fark nedır ve suanda biri 8500(plus) diğerı 9000(düz olan) daha düşük fıyatta bulabılır mıyım yada baska onerbılcegınız bısı var mı
ek olarak Lian Li O11 Dynamic Evoda hosuma gıttı fakat bunun ıcıne fan mı almamız lazım alırsak ne kadar butceye maal olur

Son düzenleme:
sabahından aksamına 3-4k fıyat oynaması cok ılgınc gercekten cok saskınım sıteye gırdım baktım kı alıcaktım fıyatlar artmıs gercekten cok komık

dısarıdaydım hocam suan bastan bakıcam hepsıne noramlde dırek alıcaktım ama 3-4 k fıyat degısıklıgı olmus

hocam gt502 hosuma gıttı fakat düz ve plus arasındakı fark nedır ve suanda biri 8500(plus) diğerı 9000(düz olan) daha düşük fıyatta bulabılır mıyım yada baska onerbılcegınız bısı var mı
ek olarak Lian Li O11 Dynamic Evoda hosuma gıttı fakat bunun ıcıne fan mı almamız lazım alırsak ne kadar butceye maal olur
Hyte Y40 CS-HYTE-Y40-B
Bunlara bakin iyi
Corsair 2500X Fansız

*Asus TUF Gaming GT502 vs GT502 Plus* farkı aslında çok basit:

---

✅ *GT502 (Standart Sürüm):*
- Kasa boş geliyor
- *Fan yok*
- RGB aydınlatma yok
- Temperli cam + bölmeli yapı var ama ek donanım içermiyor

---

✅ *GT502 Plus:*
- *4 adet ARGB fan* ile birlikte geliyor
- RGB kontrolcü dahil
- Önceden takılı fanlar ile kurulum daha kolay
- Görsel olarak hazır bir sistem gibi başlıyor

---

🔍 *Hangisi mantıklı?*
- Eğer zaten kaliteli fan alacaksan: *GT502 (standart)* daha uygun
- Eğer fanlarla uğraşmak istemiyorsan: *GT502 Plus* al, direkt tak-çalıştır gibi olur

Fiyat farkı genelde fanların maliyetine eşit ya da daha az oluyor, o yüzden *GT502 Plus daha mantıklı* olabilir.

Hyte Y40 CS-HYTE-Y40-B
Bunlara bakin iyi
Corsair 2500X Fansız

*Asus TUF Gaming GT502 vs GT502 Plus* farkı aslında çok basit:

---

✅ *GT502 (Standart Sürüm):*
- Kasa boş geliyor
- *Fan yok*
- RGB aydınlatma yok
- Temperli cam + bölmeli yapı var ama ek donanım içermiyor

---

✅ *GT502 Plus:*
- *4 adet ARGB fan* ile birlikte geliyor
- RGB kontrolcü dahil
- Önceden takılı fanlar ile kurulum daha kolay
- Görsel olarak hazır bir sistem gibi başlıyor

---

🔍 *Hangisi mantıklı?*
- Eğer zaten kaliteli fan alacaksan: *GT502 (standart)* daha uygun
- Eğer fanlarla uğraşmak istemiyorsan: *GT502 Plus* al, direkt tak-çalıştır gibi olur

Fiyat farkı genelde fanların maliyetine eşit ya da daha az oluyor, o yüzden *GT502 Plus daha mantıklı* olabilir.
hocam 6000 TL'ye yakınımdan nzxt h9 elıte buldum en fazla 5 kere falan calıstırmıstır sıstemı sızce onu almalı mıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,690
Üyeler
188,977
Son üye
Hepsert55
Geri