Scyrox modelleri 2799TL, Machenike ürünlerinde 200 TL indirim!

Scyrox v6 kullanıyorum bir haftadır memnunum tavsiye ederim

Reis ne zaman machenike konusu açılsa damlıyorsun. Yüzde yüz eminim ya çalışansın ya da sana para sana yazdırıyor bunları.
Çamur at izi kalsın, son 1 haftada 10 konuya yanıt yazmışımdır sadece 1 tanesi machenike ile alakalı o da kullandığım üründen memnun olduğum için takip etmemle alakalı. İlginçsiniz :D

Çamur at izi kalsın, son 1 haftada 10 konuya yanıt yazmışımdır sadece 1 tanesi machenike ile alakalı o da kullandığım üründen memnun olduğum için takip etmemle alakalı. İlginçsiniz :D
Bilmiyorum artık ne zaman machenike konusu açılsa, yeni hesapların konuya damladığını fark ettim. Siz de her Machenike konusuna direkt damlayıp övgü dolu mesajlar yazıyorsunuz. Bunun yerine reklam bütçesi ayırın daha makbule geçer.

Bilmiyorum artık ne zaman machenike konusu açılsa, yeni hesapların konuya damladığını fark ettim. Siz de her Machenike konusuna direkt damlayıp övgü dolu mesajlar yazıyorsunuz. Bunun yerine reklam bütçesi ayırın daha makbule geçer.
Hocam anlamıyosun galiba, son 1 haftada Machenike ile alakalı tek paylaşımım bu indirim diyorum. Sana mı soracağım gördüğüm indirimi paylaşırken? indirime denk geldim konu açtım.

lamzu x maya kullanıyorum fiyat belli 5 k arası resmen aynı mouse eli büyükler için güzel mouse
viperde iyi pahalı bir mouse v3 felansa
syrox pili iyi ona göre hafif ama 8 k dağa çabuk biter vipera göre.
2side kaliteli mouse farkı pil ve gramaç hafif istiyorsan syrox ağırlık iyi diyorsan viper.
Scyrox V8 8K 36 gram.
viper v3 pro 56 gram.
bende v6 var maalesef o kadar iyi değil batarya olarak

bende v6 var maalesef o kadar iyi değil batarya olarak
1k kötü değilde 8k su gibi gidiyor :D
firware tools indirip güncelle eğer güncelleme varsa fark eder.
çoğu mouse güncelleme ile fena olmuyor.

scyrox un lmb rmb sert mi yumuşak mı? hangi model için cevapladığınızıda belirtirmsiinz v6 v8 gibi.

Gx30 kulaklık alınır mı ne dersiniz? N11 den 100 lira ucuz bilemedim değer mi

Geri