enesuzun2002
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Scyrox v6 kullanıyorum bir haftadır memnunum tavsiye ederim
Çamur at izi kalsın, son 1 haftada 10 konuya yanıt yazmışımdır sadece 1 tanesi machenike ile alakalı o da kullandığım üründen memnun olduğum için takip etmemle alakalı. İlginçsinizReis ne zaman machenike konusu açılsa damlıyorsun. Yüzde yüz eminim ya çalışansın ya da sana para sana yazdırıyor bunları.
Bilmiyorum artık ne zaman machenike konusu açılsa, yeni hesapların konuya damladığını fark ettim. Siz de her Machenike konusuna direkt damlayıp övgü dolu mesajlar yazıyorsunuz. Bunun yerine reklam bütçesi ayırın daha makbule geçer.Çamur at izi kalsın, son 1 haftada 10 konuya yanıt yazmışımdır sadece 1 tanesi machenike ile alakalı o da kullandığım üründen memnun olduğum için takip etmemle alakalı. İlginçsiniz![]()
Hocam anlamıyosun galiba, son 1 haftada Machenike ile alakalı tek paylaşımım bu indirim diyorum. Sana mı soracağım gördüğüm indirimi paylaşırken? indirime denk geldim konu açtım.Bilmiyorum artık ne zaman machenike konusu açılsa, yeni hesapların konuya damladığını fark ettim. Siz de her Machenike konusuna direkt damlayıp övgü dolu mesajlar yazıyorsunuz. Bunun yerine reklam bütçesi ayırın daha makbule geçer.
Hocam anlamıyosun galiba, son 1 haftada Machenike ile alakalı tek paylaşımım bu indirim diyorum. Sana mı soracağım gördüğüm indirimi paylaşırken? indirime denk geldim konu açtım.
bende v6 var maalesef o kadar iyi değil batarya olaraklamzu x maya kullanıyorum fiyat belli 5 k arası resmen aynı mouse eli büyükler için güzel mouse
viperde iyi pahalı bir mouse v3 felansa
syrox pili iyi ona göre hafif ama 8 k dağa çabuk biter vipera göre.
2side kaliteli mouse farkı pil ve gramaç hafif istiyorsan syrox ağırlık iyi diyorsan viper.
Scyrox V8 8K 36 gram.
viper v3 pro 56 gram.
1k kötü değilde 8k su gibi gidiyorbende v6 var maalesef o kadar iyi değil batarya olarak