PC Değişik Bir Biçimde Kasılıyor.

Rocky3442

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımın sistem özellikleri;

Ekran Kartı: NVIDIA Geforce RTX 3060
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor
Ram (Adını hatırlamıyorum boyutunu yazdım): 32gb
SSD (Adını Hatırlamıyorum Boyutunu yazdım): 512gb
HDD (Adını Hatırlamıyorum Boyutunu yazdım): 931.5gb
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro

Not: NVDİA Geforce experienceden ekran kartı driverlerimi güncelledim sorun devam ediyor.,

Sorun : Sorun sistemimde herhangi bir oyun açınca normalde bişi yok ama oyun açınca nedense oyunda takılırken tahmini 30 ila 40 saniye arasında tekrar eden bir kasılma sorunu var 5 saniye kasıyo 40 saniye takılıyom geri kasıyo sürekli oluyo delircem fps 35 yaptım denetim masasından sorun hala aynı allah için yardım edin çıldırcam ya

MSI afterburner ile oyundayken CPU ve gpu sıcaklık ve kullanımına bakabilirsin oyun ssd de mi HDD mi kurulu? Aynı oyunu diğer diske kurup bakabilirsin belki diskte sorun olabilir.

Bilgisayarımın sistem özellikleri;

Ekran Kartı: NVIDIA Geforce RTX 3060
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor
Ram (Adını hatırlamıyorum boyutunu yazdım): 32gb
SSD (Adını Hatırlamıyorum Boyutunu yazdım): 512gb
HDD (Adını Hatırlamıyorum Boyutunu yazdım): 931.5gb
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro

Not: NVDİA Geforce experienceden ekran kartı driverlerimi güncelledim sorun devam ediyor.,

Sorun : Sorun sistemimde herhangi bir oyun açınca normalde bişi yok ama oyun açınca nedense oyunda takılırken tahmini 30 ila 40 saniye arasında tekrar eden bir kasılma sorunu var 5 saniye kasıyo 40 saniye takılıyom geri kasıyo sürekli oluyo delircem fps 35 yaptım denetim masasından sorun hala aynı allah için yardım edin çıldırcam ya
hard disk santiel ile disk testi yap

Beyler baktım sıcaklık 50 55 arası değişiyo eskiden çok ısınıyodu ccamı açtım pc nin

Geri