Geri bildiriminiz için teşekkürler , takip aşamalarını atar mısınız ?Aynı tarihlerde gümrüğe takılan yunexpress kargom gümrükten geçmiş (elektronik değil), sürata vermişler. Darısı dynatabe.
Burası güncel değil henüz.Geri bildiriminiz için teşekkürler , takip aşamalarını atar mısınız ?
60xxx ile basliyo degilmi son milBurası güncel değil henüz.
Evet.60xxx ile basliyo degilmi son mil
Farklı siteden mi takip ediyorsunuz hocam.ben kendi sitesin Kontol ediyorum.60xxx ile basliyo degilmi son mil
hayirli olsunEvet.
30 40 siteden bakıyorum genelde ortalama yuntrack sitesindeki mil koduda olur sms gelmeyebiliyor bazen ordaki son mil kodunu sürata girin 60xx ise 60xx değilse farkli firmaFarklı siteden mi takip ediyorsunuz hocam.ben kendi sitesin Kontol ediyorum.
60 ile başlıyorsa ne oluyor benimkide 60da.hayirli olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yuntrack sitesindeki mil koduda olur sms gelmeyebiliyor bazen ordaki son mil kodunu sürata girin 60xx ise 60xx değilse farkli firma
sürat kargo oluyor oraya dene kodu sms gelmeyebiliyor geç geliyor yada60 ile başlıyorsa ne oluyor benimkide 60da.
yanlis o siteeeeeee yun du yanwene nasıl döndü?
Alıntıyı görüntüle
60 ile başlıyor ama surat kargoda bir şey çıkmıyor henüzsürat kargo oluyor oraya dene kodu sms gelmeyebiliyor geç geliyor yada
sürat kargo sitesinde 60 ile başlayanı yazdım takip no çikmiyor yok galiba.sürat kargo oluyor oraya dene kodu sms gelmeyebiliyor geç geliyor yada