- Reaksiyon skoru
- 2,226
Arkadaşlar merhaba 1800 liraya bu klavyeyi aldım N11 üzerinden 1 stok kalmıştı onuda ben aldım nasıl kaliteli mi silver switch üzer mi ?
@Cakrash
@Cakrash
Çok güzel duruyor hayırlı olsun fakat blue switch kafanı biraz ağrıtabilir kişiden kişiye değişiyorArkadaşlar merhaba 1800 liraya bu klavyeyi aldım N11 üzerinden 1 stok kalmıştı onuda ben aldım nasıl kaliteli mi silver switch üzer mi ?
silver switch hocam blue değil sağolun.Çok güzel duruyor hayırlı olsun fakat blue switch kafanı biraz ağrıtabilir kişiden kişiye değişiyor![]()
Blue sandım bu arada silver nasıl ilk defa duydumsilver switch hocam blue değil sağolun.
bende ilk defa duydum red switche göre daha sessiz bir switch türü sanırsamBlue sandım bu arada silver nasıl ilk defa duydum![]()
o zaman feci sarar kanki hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanbende ilk defa duydum red switche göre daha sessiz bir switch türü sanırsam
teşekkürler daha iyileri sizin olsun hocamo zaman feci sarar kanki hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullan
bendeki tri mode olması lazım çok önemli bir şey mi pekiHocam bunu iki versiyonu var. Biri düz, diğeri Tri-mode diye geçiyor. Düz olanda ses yalıtımı falan olmayabilir iyice araştır derim ben.
Önemli tabii ahaha. Bak yorumlarda bişeyler yazmışlar; kutularda güncelleme falan diyor neyin ne olduğu belli değilbendeki tri mode olması lazım çok önemli bir şey mi peki
neyin ne olduğu belli değil derken ne yani anlamadım iyi bir klavye işte ses yalıtımı diye bir şey mi var duvar mı bu bilmediğin bir ürünü saçma bir şekilde kötülemeÖnemli tabii ahaha. Bak yorumlarda bişeyler yazmışlar; kutularda güncelleme falan diyor neyin ne olduğu belli değil
Tuşların bastıkça çıkardığı sesi azaltmak için içine sünger, silikon tabaka veya yastıklayıcı malzemeler köpük falan koyuluyor. Daha iyi ses çıkması için.neyin ne olduğu belli değil derken ne yani anlamadım iyi bir klavye işte ses yalıtımı diye bir şey mi var duvar mı bu