🔥İndirim Homend Artfood 1925H Siyah Standlı 800 W El Blender Seti 2.299TL

Homend Artfood 1925H Siyah Standlı 800 W El Blender Seti 5.000TL Civarlarından 2.299TL'ye inmiş kısa sürede tükenir

Alan olursa kendi sitesinde 9 taksite kadar sabit fiyat var baksın.

Valla homend karacanın markası, karacadan ne aldıysam çok adi dandik çıktı. Ve bakarsanız arzumun falan 1300tlye seti var. Arzum genel olarak homendden iyi bir marka bence. 2300lere çıktığınızdaysa braun gibi kendini kanıtlamış aldığınız ürünü 8 sene kullandığınız iyi markalar var. Fiyat geçmişine göre büyük indirim gibi duruyor ancak farkındaysanız satıldığı hiçbir platformda yorumu yok. Arzum ürünlerinde 900tane yorum var mesela. O yüzden büyük indirim diye atlamayın bence, incelemesi falan var mı diye bakmadım. Satıcısı hepsiburada veya amazon olsa platforma güvenerek alıp denerdim. Daha 2 gün önce karacanın hamur yoğurma makinesini iade ettim mesela amazon sağ olsun sorun olmuyor.

Valla üstteki yoruma katılıyorum. Homend den ne aldıysam bozuldu ve 1 sene sonra aynı modeli asla üretmiyorlar. Garantiye gönderiyorsun iade alıyorlar direk tamir etme diye bişey yok buraya kadar her şey güzel ancak fatura tutarından iade alıyorlar. Buna karşılık aynı ürünü kendi sitelerinde satmaya devam ediyorlar. Örn : 3000 tl ye aldığım ürün bozuldu servis iade aldı. Kendi sitesinde hala 8000 tl ye satıyor. Bana 3k iade edildi. Aynısı var satıyorsun diye sorduğunda o başka seri diyip geçiyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Geri