DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 789
4gb vram bir şeye yetmez.Kesin 4gb vrami 45 watt tır. 2 x8 16 gb ram 512 ssd si vardır.
45 watt ise bayağı düşük 1080 bile etmeyebilir.
Açması bile mucize.
4gb vram bir şeye yetmez.Kesin 4gb vrami 45 watt tır. 2 x8 16 gb ram 512 ssd si vardır.
driver güncel tozu da yok daha bugün temizledikEvet 4gb vram 45w versiyonu çoğu oyun için yetersiz kalmaya başladı artık. Laptopun içide tozlandıysa driverda güncel değilse gözle görülür performans düşüşü yaşaman normal
4gb vram bir şeye yetmez.
45 watt ise bayağı düşük 1080 bile etmeyebilir.
Açması bile mucize.
45w mış. W10 kurulu custom ISO nedirOyun ayarların ultradaysa normal. 3050Ti kötü bir kart zaten. Üstelik W değeri 45 ise sabit 100fps ve üzeri alıyorsan ne mutlu sana.
W11 Kurduysan W10'a çek veya Custom ISO kur.
Sisteminiz o tarz oyunları oynamak için yeterli ben daha düne kadar 4gb 1650 super ile cs de 150 civarları lolde 200 rahat alıyordum problem uzun zamandır macun bakını yapılmadığından ve yaz sıcaklarından dolayı pc nin hız düşürmesi olabilirLenovo IdeaPad Gaming 3 RTX3050Tİ Intel i5 11300 laptopum var ve oyunlarda çok kasıyor. Monitör 165 Hz lolde 100fps alıyorum 3050ti ile ve kasıyor hissiyatı veriyor. cs2 den bahsetmiyorum bile düşük ayarlarda kasa dona giriyorum. Bunun çözümü nedir. Bilgisayar şarja takılı durumda, pil performansa alınmıyor çünkü öyle biryer gözükmüyor. İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyorum. Bilgisayar yeni formatladım ve hiçbir oyunu kaldırmıyor adam akıllı çözümü nedir?
RAM 4x2 8 ise onun da etkisi vardır ama PC kötü zaten. Yetersiz yani.45w mış. W10 kurulu custom ISO nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve ayarlarım ultrada değil
nvidia bir uygulamadır sen driveri kurdun mu asılLenovo IdeaPad Gaming 3 RTX3050Tİ Intel i5 11300 laptopum var ve oyunlarda çok kasıyor. Monitör 165 Hz lolde 100fps alıyorum 3050ti ile ve kasıyor hissiyatı veriyor. cs2 den bahsetmiyorum bile düşük ayarlarda kasa dona giriyorum. Bunun çözümü nedir. Bilgisayar şarja takılı durumda, pil performansa alınmıyor çünkü öyle biryer gözükmüyor. İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyorum. Bilgisayar yeni formatladım ve hiçbir oyunu kaldırmıyor adam akıllı çözümü nedir?
yuksek sıcaklıklarda calısıyodur ayaklık gıbı bırsey al alttakı sıcaklıgı hapsetmesın. onun dısında ekstra ram takabılırsın ve ayrıca pc cok ıyı degıl zaten fazla performans beklememek gerekıyo ama kaldırmayacak kadarda degıl tabıkı buyuk ıhtımal sorun sıcaklıkla alakalıLenovo IdeaPad Gaming 3 RTX3050Tİ Intel i5 11300 laptopum var ve oyunlarda çok kasıyor. Monitör 165 Hz lolde 100fps alıyorum 3050ti ile ve kasıyor hissiyatı veriyor. cs2 den bahsetmiyorum bile düşük ayarlarda kasa dona giriyorum. Bunun çözümü nedir. Bilgisayar şarja takılı durumda, pil performansa alınmıyor çünkü öyle biryer gözükmüyor. İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyorum. Bilgisayar yeni formatladım ve hiçbir oyunu kaldırmıyor adam akıllı çözümü nedir?
macun bakımları yapıldıSisteminiz o tarz oyunları oynamak için yeterli ben daha düne kadar 4gb 1650 super ile cs de 150 civarları lolde 200 rahat alıyordum problem uzun zamandır macun bakını yapılmadığından ve yaz sıcaklarından dolayı pc nin hız düşürmesi olabilir
8x2 16RAM 4x2 8 ise onun da etkisi vardır ama PC kötü zaten. Yetersiz yani.
Custom ISO diye arama yap YouTube'da. Daha performanslı windowslar var, onları kur belki bir ihtimal işe yarar.
nerden nasıl kurarımnvidia bir uygulamadır sen driveri kurdun mu asıl
altında soğutucu var :/yuksek sıcaklıklarda calısıyodur ayaklık gıbı bırsey al alttakı sıcaklıgı hapsetmesın. onun dısında ekstra ram takabılırsın ve ayrıca pc cok ıyı degıl zaten fazla performans beklememek gerekıyo ama kaldırmayacak kadarda degıl tabıkı buyuk ıhtımal sorun sıcaklıkla alakalı
sogutucular pek ıse yaramıyo hocam ayaklı degılsemacun bakımları yapıldı
8x2 16
nerden nasıl kurarım
altında soğutucu var :/
nvidia driver diye arat ekran kartini yaz indirmacun bakımları yapıldı
8x2 16
nerden nasıl kurarım
altında soğutucu var :/
tamam indirmişim zaten onu yükledim kurdum herşeyi ama nafilenvidia driver diye arat ekran kartini yaz indir