3050Tİ KASIYOR? LAPTOP

Evet 4gb vram 45w versiyonu çoğu oyun için yetersiz kalmaya başladı artık. Laptopun içide tozlandıysa driverda güncel değilse gözle görülür performans düşüşü yaşaman normal
driver güncel tozu da yok daha bugün temizledik

4gb vram bir şeye yetmez.
45 watt ise bayağı düşük 1080 bile etmeyebilir.
Açması bile mucize.

Bugun bu siteyi biliyorsam. Teknoloji bilgimin cogunu ediniyorsam. O nalet laptopum vraminin 4 gb olmasi yuzundendir. Vramı ne demek oldugunu hp pavilionun 3050 ti modelo cok guzel ogretti bana. Artik sistem dizebiliyorum,laptop degerlerine gore fp degerlebdirmesi az cok yapabiliyorum. Forumda bulunabiliuorum . O laptop kattigi sey cok bende 🤣🤣

Oyun ayarların ultradaysa normal. 3050Ti kötü bir kart zaten. Üstelik W değeri 45 ise sabit 100fps ve üzeri alıyorsan ne mutlu sana.

W11 Kurduysan W10'a çek veya Custom ISO kur.

Oyun ayarların ultradaysa normal. 3050Ti kötü bir kart zaten. Üstelik W değeri 45 ise sabit 100fps ve üzeri alıyorsan ne mutlu sana.

W11 Kurduysan W10'a çek veya Custom ISO kur.
45w mış. W10 kurulu custom ISO nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ayarlarım ultrada değil

Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX3050Tİ Intel i5 11300 laptopum var ve oyunlarda çok kasıyor. Monitör 165 Hz lolde 100fps alıyorum 3050ti ile ve kasıyor hissiyatı veriyor. cs2 den bahsetmiyorum bile düşük ayarlarda kasa dona giriyorum. Bunun çözümü nedir. Bilgisayar şarja takılı durumda, pil performansa alınmıyor çünkü öyle biryer gözükmüyor. İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyorum. Bilgisayar yeni formatladım ve hiçbir oyunu kaldırmıyor adam akıllı çözümü nedir?
Sisteminiz o tarz oyunları oynamak için yeterli ben daha düne kadar 4gb 1650 super ile cs de 150 civarları lolde 200 rahat alıyordum problem uzun zamandır macun bakını yapılmadığından ve yaz sıcaklarından dolayı pc nin hız düşürmesi olabilir

45w mış. W10 kurulu custom ISO nedir

ve ayarlarım ultrada değil
RAM 4x2 8 ise onun da etkisi vardır ama PC kötü zaten. Yetersiz yani.

Custom ISO diye arama yap YouTube'da. Daha performanslı windowslar var, onları kur belki bir ihtimal işe yarar.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX3050Tİ Intel i5 11300 laptopum var ve oyunlarda çok kasıyor. Monitör 165 Hz lolde 100fps alıyorum 3050ti ile ve kasıyor hissiyatı veriyor. cs2 den bahsetmiyorum bile düşük ayarlarda kasa dona giriyorum. Bunun çözümü nedir. Bilgisayar şarja takılı durumda, pil performansa alınmıyor çünkü öyle biryer gözükmüyor. İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanıyorum. Bilgisayar yeni formatladım ve hiçbir oyunu kaldırmıyor adam akıllı çözümü nedir?
nvidia bir uygulamadır sen driveri kurdun mu asıl

yuksek sıcaklıklarda calısıyodur ayaklık gıbı bırsey al alttakı sıcaklıgı hapsetmesın. onun dısında ekstra ram takabılırsın ve ayrıca pc cok ıyı degıl zaten fazla performans beklememek gerekıyo ama kaldırmayacak kadarda degıl tabıkı buyuk ıhtımal sorun sıcaklıkla alakalı

Sisteminiz o tarz oyunları oynamak için yeterli ben daha düne kadar 4gb 1650 super ile cs de 150 civarları lolde 200 rahat alıyordum problem uzun zamandır macun bakını yapılmadığından ve yaz sıcaklarından dolayı pc nin hız düşürmesi olabilir
macun bakımları yapıldı

RAM 4x2 8 ise onun da etkisi vardır ama PC kötü zaten. Yetersiz yani.

Custom ISO diye arama yap YouTube'da. Daha performanslı windowslar var, onları kur belki bir ihtimal işe yarar.
8x2 16

nvidia bir uygulamadır sen driveri kurdun mu asıl
nerden nasıl kurarım

yuksek sıcaklıklarda calısıyodur ayaklık gıbı bırsey al alttakı sıcaklıgı hapsetmesın. onun dısında ekstra ram takabılırsın ve ayrıca pc cok ıyı degıl zaten fazla performans beklememek gerekıyo ama kaldırmayacak kadarda degıl tabıkı buyuk ıhtımal sorun sıcaklıkla alakalı
altında soğutucu var :/

macun bakımları yapıldı

8x2 16

nerden nasıl kurarım

altında soğutucu var :/
sogutucular pek ıse yaramıyo hocam ayaklı degılse

macun bakımları yapıldı

8x2 16