Çözüldü✓ Mousepad plastik kokuyor

yıkamayı dene koku buram buram gelmıyosada kafana takma ama ısı fazlamı vuruyo acaba mousepade

yıkamayı dene koku buram buram gelmıyosada kafana takma ama ısı fazlamı vuruyo acaba mousepade
Hocam fazla değilde kokuya hassasiyetim çok fazla ısıdan kaynaklı olma ihtimali yüksek yıkayayım yarın olmazsa başka şeyler denerim artık

kanka valla at la cope wraith ace series al erkek gibi bir mouse aşığım ya halıyla evlenen kadın vardı bende 5090 asus altın versionu ile evlenebilir miyim acaba
su wraıthın bombos urunlerıne o paraları verıyosunuzya cebınıze yazık tıktoktakı veletlerı goruyorum wraıthten mousepadım geldı dunyanın en ıyı mousepadı. yok mousepade 3k verdım felan kendı kardesım olsa 2 gun sokakta yatırırım

kanka valla at la cope wraith ace series al erkek gibi bir mouse aşığım ya halıyla evlenen kadın vardı bende 5090 asus altın versionu ile evlenebilir miyim acaba
Kanka daha yeni mouse sipariş verdim mousepade çok alıştım + yenisini şu 3 ay içinde alamam koku sadece 2 gündür yada 1 gündür var hallederim herhalde

su wraıthın bombos urunlerıne o paraları verıyosunuzya cebınıze yazık tıktoktakı veletlerı goruyorum wraıthten mousepadım geldı dunyanın en ıyı mousepadı yok mousepade 3k verdım felan kendı kardesım olsa 2 gun sokakta yatırırım

şu ace series mousepad'i keske denesen 40 gram bi mouse ile birlikte be kanka daha önce görmediğin bi yuzey boyle çok fenasal bir şey ya 1 milyon kill garanti dm de

Kanka daha yeni mouse sipariş verdim mousepade çok alıştım + yenisini şu 3 ay içinde alamam koku sadece 2 gündür yada 1 gündür var hallederim herhalde

o zaman sar poşete koy kenara atma çöpe kışın kullanırsın kışa kadarda kasanın temperli camı çıkar cam mouespad sana mis gibi işte

şu ace series mousepad'i keske denesen 40 gram bi mouse ile birlikte be kanka daha önce görmediğin bi yuzey boyle çok fenasal bir şey ya 1 milyon kill garanti dm de

o zaman sar poşete koy kenara atma çöpe kışın kullanırsın kışa kadarda kasanın temperli camı çıkar cam mouespad sana mis gibi işte
hocam ben cosmıc glass v2 de denedım fark var evet ama o fıyatlara degmez fazla abartılıyor genel olarak overrated

Şaka ise komik değil ciddi ise hiç değil atmayacağım çöpe falan 6 ayda bir mousepad alamam

Isı yüzünden yapıyorsa geçmez ısı sorununu çözeceksin normal kokuyorsa geçer :D ben makinede yıkıyorum deterjanla ama soğuk suda tertemiz çıkıyor sonra güneş görmeyen bir yere koyup suyunu kurutuyorum bitiyor gidiyor üstüne birazda parfüm ateşlersin mis gibi kokar :D
Hocam iyice yıkadım toz deterjan ve şampuan kullandım koku yok oldu kuruduktan sonra bide parfüm sıkarım sıcaktan oldu diye düşünüyorum

Hocam iyice yıkadım toz deterjan ve şampuan kullandım koku yok oldu kuruduktan sonra bide parfüm sıkarım sıcaktan oldu diye düşünüyorum
Mümkün normaldir sürekli temizlemiyorsan ben 15 30 günde bir atıyorum makineye çiçek gibi oluyor ben parfüm sıkmıyorum kokusu geçtiyse parfümle abartmaya gerek yok ama kokusunu seviyorsan parfümün dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri