Ne önerirsiniz hocam Gazi Üniversitesi mi yoksa tam burslu özel üniversite mi?O bölüm Gazi Üniversitesi Tusaş-Kazan Meslek Yüksekokulu'nda hep 450K üstü ile kapatmış daha üstü yerler hep TAM BURSLU özel üniversiteler geliyor
Hocam özel ünide bir dersten bile kalırsan bursun kesiliyor artı olarak özel ünide okuyanlara asla KYK çıkmıyor ondan dolayı devlet üniversitesi derimNe önerirsiniz hocam Gazi Üniversitesi mi yoksa tam burslu özel üniversite mi?
Ev tutucam ama dersten kalma işi gözümü korkuttu biraz.Hocam özel ünide bir dersten bile kalırsan bursun kesiliyor artı olarak özel ünide okuyanlara asla KYK çıkmıyor ondan dolayı devlet üniversitesi derim
İki yıllık siber güvenlik bölümü hocam YBS yalan olduğu için düşünüyorum şuan.İlk defa duyuyorum o bölümü iyi araştır derim
Ybs ne oluyor bilmiyorum üniyi bitireli 5 yıl oldu benim. O bölümden dgs ile 4 yıllık başka bölüme tamamlayabiliyor musun? Tamamlayabiliyorsan hangi bölümlere?İki yıllık siber güvenlik bölümü hocam YBS yalan olduğu için düşünüyorum şuan.
DGS ile Bilgisayar, Yazılım Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlere tamamlanabiliyor.Ybs ne oluyor bilmiyorum üniyi bitireli 5 yıl oldu benim. O bölümden dgs ile 4 yıllık başka bölüme tamamlayabiliyor musun? Tamamlayabiliyorsan hangi bölümlere?
Aga ben de pc prog okuyorum 4 yıllık diplomam olsun açıktan diye o bölüme girecem o sırada çalışıp birikim yapmaya devam edicemİki yıllık siber güvenlik bölümü hocam YBS yalan olduğu için düşünüyorum şuan.
Sanki bilişim ve bilgisayar bölümlerinde çok yığılma var gibiHangi üniversiteleri önerebilirsiniz?
356K TYT
Var hocam ama siber güvenlik bölümü olması bi nebze iyidir.Sanki bilişim ve bilgisayar bölümlerinde çok yığılma var gibi
Harika o zaman bence düşünülebilir bu planDGS ile Bilgisayar, Yazılım Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlere tamamlanabiliyor.