Hahahahahahhs forumun IQ seviyesi ayakkabı numarasını geçmeyen AMD fanboylarının yorumlara kahkaha attım

Yok şu ayarı yaptın mı? yok oyunu yeniden kurdun mu? yok DDU ile sildin mi? yok darboğaz yapıyor, yok işlemci değişecek, yok PC yi dua ile açtın mı? yok PC yi 3 kere amuda kalkıp ardından şpagat pozisyonunda tek gözün kapalı eller arkada çenen ile açmayı denedin mi??
Klasik AMD ağır fanboy kafası illa kullanıcıda bir sorun vardır, becerememiştir, kullanmayı bilmiyordur hatta birazdan kamkaaa PSU yetersiz diyenler de gelir
Elinde hem 9070 XT Aorus hem de 3080 12GB Gaming OC olan biri olarak söylüyorum Nvidia her zaman daha stabil, sorunsuzdur.
Son 1-2 yılda donanımlarla tanışmış veletlerden akıl alma boşuna hatta ingilizcen varsa reddit den yardım al, TR forumları ağır AMD ci velet kaynıyor. AMD nin daha GPU üretmediği, piyasada ATI nin olduğu zamanlardan beri bu işlerin içindeyim ilk defa bu kadar vasıfsız AMD fanboy tayfa görüyorum, donanımları YouTube dan öğreniyorlar izleyerek sonra kullanan adamlara akıl veriyorlar hatta sen bilmiyon falan diyorlar