Dõ man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 681
max 240mm sıvı soğutma destekliyormuşBesler

max 240mm sıvı soğutma destekliyormuşBesler
Dedigin ozelliklerinin hiçbirinin hava akışına katkısı yok ikimiz farkli seylerden bahsediyoruzGEN5 750W PSU + MSI Kalitesi + Yeni Model
Aynı fiyata PSU dahil daha iyi bir kasa önerin var mı, yoksa sipariş edeceğim. 4 bini geçmemeli.Dedigin ozelliklerinin hiçbirinin hava akışına katkısı yok ikimiz farkli seylerden bahsediyoruz
kasanın adında airflow var ama bundan daha ucuza daha iyi hava akışı sağlayan kasalar var
psu dahil fiyatı bundan iyi kasa bulabileceğini sanmıyorum ama ben kasa alacaksam ömürlük kullanabilmem lazım yoksa kasa 360 mm desteklemiyor diye ileride kasa değiştirmek zorunda kalabilirsin ya da benim yaptığım gibi kasanın üstünü matkapla delip 360mm destekler hale getirebilirsin xdAynı fiyata PSU dahil daha iyi bir kasa önerin var mı, yoksa sipariş edeceğim. 4 bini geçmemeli.
Soğutması güzel, hava akışı iyi fiyat performans bandında sadece kasa arıyorum.Önerdiğiniz kasalar nedir?
Zoko'nun yanına Corsair CX650 PSU nasıl gider hocam sistemi besler mi? R5 7500F/ RTX 5070psu dahil fiyatı bundan iyi kasa bulabileceğini sanmıyorum ama ben kasa alacaksam ömürlük kullanabilmem lazım yoksa kasa 360 mm desteklemiyor diye ileride kasa değiştirmek zorunda kalabilirsin ya da benim yaptığım gibi kasanın üstünü matkapla delip 360mm destekler hale getirebilirsin xd
Alcağın kart 300 mm kasa 330 mm'e kadar destekliyor. Sorun olmazHocalarım 9060 xt 16 GB Sapphire nitro+ almayı düşünüyorum bu indirimden işlemci de i5 13400f var bu kasaya ekran kartım sığar mı bir de uyumlu olur mu anakartim da h610m-k
yeter gibi duruyor eğer ileride ekran kartına veya işlemcine yükseltme yapmayacaksan alabilirsinZoko'nun yanına Corsair CX650 PSU nasıl gider hocam sistemi besler mi? R5 7500F/ RTX 5070
güzel soru banada lazım bunu almıştım aceleyle bitmeisn diye iptal edicem şimdi.Vatanda psu dahil 360mm destekleyen kasa var mı? 5-6k civarında