❌İndirim Bitti! MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 4.143₺

Aynı fiyata PSU dahil daha iyi bir kasa önerin var mı, yoksa sipariş edeceğim. 4 bini geçmemeli.
psu dahil fiyatı bundan iyi kasa bulabileceğini sanmıyorum ama ben kasa alacaksam ömürlük kullanabilmem lazım yoksa kasa 360 mm desteklemiyor diye ileride kasa değiştirmek zorunda kalabilirsin ya da benim yaptığım gibi kasanın üstünü matkapla delip 360mm destekler hale getirebilirsin xd
Soğutması güzel, hava akışı iyi fiyat performans bandında sadece kasa arıyorum.Önerdiğiniz kasalar nedir?

psu dahil fiyatı bundan iyi kasa bulabileceğini sanmıyorum ama ben kasa alacaksam ömürlük kullanabilmem lazım yoksa kasa 360 mm desteklemiyor diye ileride kasa değiştirmek zorunda kalabilirsin ya da benim yaptığım gibi kasanın üstünü matkapla delip 360mm destekler hale getirebilirsin xd

Zoko'nun yanına Corsair CX650 PSU nasıl gider hocam sistemi besler mi? R5 7500F/ RTX 5070

Hocalarım 9060 xt 16 GB Sapphire nitro+ almayı düşünüyorum bu indirimden işlemci de i5 13400f var bu kasaya ekran kartım sığar mı bir de uyumlu olur mu anakartim da h610m-k

Ben bu kasadan aldım sinerji'den 4400'e fanları ayarlanabilir değil bilginiz olsun. Ayrıca ön panelde filtre yok gibi ve nasıl sökülüyor bulamadım yoksa sökülmüyor mu bilgisi olan var mı .?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarım 9060 xt 16 GB Sapphire nitro+ almayı düşünüyorum bu indirimden işlemci de i5 13400f var bu kasaya ekran kartım sığar mı bir de uyumlu olur mu anakartim da h610m-k
Alcağın kart 300 mm kasa 330 mm'e kadar destekliyor. Sorun olmaz

Geri