❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

20 kulaklik 10 klavye 5 mouse var elimde bu kadar ekipmanimi ovmedim gidip kıytırık kalitesiz plastik kullanmaya devam edin
la Gömülecek bişey yok her şey ortada switch sorunları çift basmalar yamulan pinler daha nesi iyi olacak allah aşkına daha geçen mchose öven sen şimdi gömüp duruyorsun yazık valla. He bu arada Aula da zaten bu klavyeyi tokat manyağı yapar orası da ayrı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G75 Pro güzel mouse dimi cahil kardeş.

la mchose kotu marka degilki ona bir şey demiyorum dedigin 2 sorun var siz ucuza aldiginiz için oyle ben 54 dolara almistim aylardir bende var tek sorunu yok anca gömersin 1 k mchose bulsana bana kanka
Kardeşim benim 2 ay beklemişiz zaten ben de aldım sorunlu klavye zaten bana gelen sağlam geldi şu an için beklentimin üstünde dedim zaten arkadaşlar çöp dediğim mesajı alıntılamış mchose g75 proya bok gibi diyen arkadaşı susturuyordum o ara onu hatırlatıyorlar sen niye atlıyorsun ki.

20 kulaklik 10 klavye 5 mouse var elimde bu kadar ekipmanimi ovmedim gidip kıytırık kalitesiz plastik kullanmaya devam edin
kanka sen 800e kulaklık alıp bt ile valorant oynayan bi adamsın pcden bence bi işine bak :)

hocam bu arkadas lise 2 diye bi atışım var tutarmı çünkü bunlarla övünecek zeka max o yaşlarda olur diye düşünüyorum

Kardeşim benim 2 ay beklemişiz zaten ben de aldım sorunlu klavye zaten bana gelen sağlam geldi şu an için beklentimin üstünde dedim zaten arkadaşlar çöp dediğim mesajı alıntılamış mchose g75 proya bok gibi diyen arkadaşı susturuyordum o ara onu hatırlatıyorlar sen niye atlıyorsun ki.

kanka sen 800e kulaklık alıp bt ile valorant oynayan bi adamsın pcden bence bi işine bak :)
:D elimde göremicegin hayatinda kulakliklar var biz fp için konusuyoruz ama sen bilirsin

hocam bu arkadas lise 2 diye bi atışım var tutarmı çünkü bunlarla övünecek zeka max o yaşlarda olur diye düşünüyorum
Kanka foton çok tehlikeli korktum senden biraz.

:D elimde göremicegin hayatinda kulakliklar var biz fp için konusuyoruz ama sen bilirsin
FP iste bt ile valorant oyna kanka sorun yok 10 kişiden 8i için düşük ıq çıkarsın ama sorun değil.

o yaşta bile olmaz. normal şartta ergenliğe ver geç takmamak lazım

FP iste bt ile valorant oyna kanka sorun yok 10 kişiden 8i için düşük ıq çıkarsın ama sorun değil.
eski bt yok kanka biliyon insallah dualsense xbox i pcye bt bagliyoz diye kullanmayak kanka o zaman o mantik senin mantigin

yıllar öncenin fotoğrafı ve troll olarak koydum bunu anlamayacak iq ye sahipsin. kazanamayacagın tartışmayı başka yerlere çekiyorsun kaçınıyorsun çünkü kaybediceksin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri