Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Asus rog pelta nasıl kulaklık acaba

İndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)
Hazır sistemler beklediğimden pahalı çıktı mantıklı bir sistem göremedim tek tek toplasak AMD işlemci nvidia ekran kartı tavsiye olur mu ?

Bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Am5 sisteme geçiş yapmayı planlıyorum ama bu sistemden çok anlamıyorum. Şuanda gaming gecesi ile birlikte 3 adet anakart almış oldum aldıklarım. Colorful 5k msi 6.8k asus 5k hangisini kullanmalıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
IMG_6512.webp

Ekler

• IMG_6505.webp
    IMG_6505.webp
    106.7 KB · Hit: 40
  • IMG_6513.webp
    IMG_6513.webp
    121.4 KB · Hit: 40
Teşekkür ederim tavsiye için 12 gb korkutuyor biraz sorun yaratır mı güncelde ve önümüzdeki senelerde oyunları sonuna kadar zorlamayı seviyorum vram hakkında çok söylenti var bu aralar 5070 ti baktım o yüzden kasıtlı ya da 9070xt
sorun çıkarmaz ama 9070xt istiyosan bu sistemi öneririm. asus tuf ekran kartı 32 gb ram var. bu da indirimde şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)
colorful anakart alınır mı acaba

Bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Am5 sisteme geçiş yapmayı planlıyorum ama bu sistemden çok anlamıyorum. Şuanda gaming gecesi ile birlikte 3 adet anakart almış oldum aldıklarım. Colorful 5k msi 6.8k asus 5k hangisini kullanmalıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Colorful iyidir diğerlerini iade edebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
hocam asus anakart nerede 5k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri