Gen5 bu hocam, iş için mi kullanıcaksın?![]()
XPG Mars 980 Blade SMAR-980B-2TCS 2TB 14000/13000MB/s PCIe Gen5x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınır mı 2TB m2 ssd alacaktım pahalı geldi sizce alınır mı
Alınır yeni nesil ama tuzlu gelebilir.Alınır mı 2TB m2 ssd alacaktım pahalı geldi sizce alınır mı
Hazır sistemler beklediğimden pahalı çıktı mantıklı bir sistem göremedim tek tek toplasak AMD işlemci nvidia ekran kartı tavsiye olur mu ?İndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)![]()
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)![]()
![]()
5070 sistem güzelHazır sistemler beklediğimden pahalı çıktı mantıklı bir sistem göremedim tek tek toplasak AMD işlemci nvidia ekran kartı tavsiye olur mu ?
Teşekkür ederim tavsiye için 12 gb korkutuyor biraz sorun yaratır mı güncelde ve önümüzdeki senelerde oyunları sonuna kadar zorlamayı seviyorum vram hakkında çok söylenti var bu aralar 5070 ti baktım o yüzden kasıtlı ya da 9070xt5070 sistem güzel
![]()
Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
sorun çıkarmaz ama 9070xt istiyosan bu sistemi öneririm. asus tuf ekran kartı 32 gb ram var. bu da indirimde şuan.Teşekkür ederim tavsiye için 12 gb korkutuyor biraz sorun yaratır mı güncelde ve önümüzdeki senelerde oyunları sonuna kadar zorlamayı seviyorum vram hakkında çok söylenti var bu aralar 5070 ti baktım o yüzden kasıtlı ya da 9070xt
colorful anakart alınır mı acabaİndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.![]()
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)![]()
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)![]()
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)![]()
![]()
Colorful iyidir diğerlerini iade edebilirsin.Bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Am5 sisteme geçiş yapmayı planlıyorum ama bu sistemden çok anlamıyorum. Şuanda gaming gecesi ile birlikte 3 adet anakart almış oldum aldıklarım. Colorful 5k msi 6.8k asus 5k hangisini kullanmalıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Gen5 bu hocam, iş için mi kullanıcaksın?
Oyun için kullanacağım m2 sdd lazım 2TB fiyat performans önerebilir misiniz Asus tuf B450m Plus gaming ana kartım varAlınır yeni nesil ama tuzlu gelebilir.
Oyun için kullanacağım m2 sdd lazım 2TB fiyat performans önerebilir misiniz Asus tuf B450m Plus gaming ana kartım var
hocam asus anakart nerede 5kBilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Am5 sisteme geçiş yapmayı planlıyorum ama bu sistemden çok anlamıyorum. Şuanda gaming gecesi ile birlikte 3 adet anakart almış oldum aldıklarım. Colorful 5k msi 6.8k asus 5k hangisini kullanmalıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
ColorfulBilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Am5 sisteme geçiş yapmayı planlıyorum ama bu sistemden çok anlamıyorum. Şuanda gaming gecesi ile birlikte 3 adet anakart almış oldum aldıklarım. Colorful 5k msi 6.8k asus 5k hangisini kullanmalıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle