Mutsuz ve yorgun hissediyorum?

blaack00

80+
Reaksiyon skoru
18
Gerçek anlamda mutsuz ve fiziksel olarak da yorgun hissediyorum. Tam sebebini çözemedim ama son bir kaç yıldır benimle hep olacaklarına inandığım arkadaşlarımın hayatımdan çıkması, üniversite mezunu olup kendi mesleğimi yapamamam, kpss çalışacak mentalitede hissetmemem vs hepsinin bir arada beni yorduğunu düşünüyorum. Elbette herkes benzer şeyleri belki daha kötülerini yaşıyordur ama günün sonunda canım sıkkın olduğunda arayabileceğim tek bir kişi kalmadığını fark ettim. Yani kafe arkadaşlığı kaldı geriye anlayın : ) bir de bu düşünceler geceleri ağır basıyor daha çok ondan mı bu kadar dramatik düşündüm bilemiyorum beyler. Sadece buraya yazmak istedim.

aga yalnızsın ondan dolayı erkeğe en iyi ilaç kadındır
(cinsel anlamda değil!)
ama kafa dengini bulmakta zor tabi

aga yalnızsın ondan dolayı erkeğe en iyi ilaç kadındır
(cinsel anlamda değil!)
ama kafa dengini bulmakta zor tabi
Aga ben buna kesinlik veremiyorum. Artık cidden düzgün insan bulmak zor. Evet bende durum farklı oldu arkadaşlarım gitti ama genelde erkek dostluğu sağlamdır ve kız gider agan kalır : ) kaldı ki çoğu kız harcama peşinde ben asgari ile çalışan biriyim kendime zor yetiyorum bir başkasını kaldıramam.

Yalnız değilisin benimde iki cümle kuracak kimsem yok kendi kendime soruyorum nerde hata yapıyorum diye

Gerçek anlamda mutsuz ve fiziksel olarak da yorgun hissediyorum. Tam sebebini çözemedim ama son bir kaç yıldır benimle hep olacaklarına inandığım arkadaşlarımın hayatımdan çıkması, üniversite mezunu olup kendi mesleğimi yapamamam, kpss çalışacak mentalitede hissetmemem vs hepsinin bir arada beni yorduğunu düşünüyorum. Elbette herkes benzer şeyleri belki daha kötülerini yaşıyordur ama günün sonunda canım sıkkın olduğunda arayabileceğim tek bir kişi kalmadığını fark ettim. Yani kafe arkadaşlığı kaldı geriye anlayın : ) bir de bu düşünceler geceleri ağır basıyor daha çok ondan mı bu kadar dramatik düşündüm bilemiyorum beyler. Sadece buraya yazmak istedim.
Düzgün insan bulmak zor ama iyi bir arkadaş bul kendi başına sinemaya kafeye falan git sabah erken saatlerde yürüyüş yap rahatlatıyor baya

Amcalarla takılin.bende kafa dengi arkadaş bulamadığım için dedemle kafalerde takılıyom orda yaşlı amcalarla sohbet ediyorlar bende dinliyorum veya bir yere geziyoruz ve gerçekten mutlu oluyorum.😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,497
Üyeler
188,430
Son üye
berkotr
Geri