win 11 se aynı sorunu yaşıyordum güncelleme geldiğinde yaptım ve sorun gitti monitörün ömrü dolmak üzere de olabilir.Bilgisayarı her açtığımda ekranın üst kısmında şerit şeklinde siyah çizgiler gidip geliyor tam anlayamadım videosunu atacağım çok can sıkıcı bir durum.
Yok yeni sistem geçen sene aldım MSI monitörwin 11 se aynı sorunu yaşıyordum güncelleme geldiğinde yaptım ve sorun gitti monitörün ömrü dolmak üzere de olabilir.
eski monitörünüz var mıydı ? eğer eski kabloyu taktıysanız o da sebep olabilir.Yok yeni sistem geçen sene aldım MSI monitör
Monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorumeski monitörünüz var mıydı ? eğer eski kabloyu taktıysanız o da sebep olabilir.
ilginç bir durum ya windows güncellemesi ile çözülmezse yine sorun çıkarmaz da dediğiniz gibi sinir bozucu.Monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum
İncehesapa yazdım bakalım ne diyecekler 1 senelik sistem yaniilginç bir durum ya windows güncellemesi ile çözülmezse yine sorun çıkarmaz da dediğiniz gibi sinir bozucu.
Ekran kartını asusa yolladım bir sorun yok denilip geri geldi bana.Bİlgisayar lazım diye göndermedim ama bu hafta şehir dışına giderken kargoya vereceğim.Geçen hafta arkadaşın monitöründe denedik aynı sorunu ondada verdi sorunun kasada olduğu çok açık.Hocam sonuç aldınız mı neyden kaynaklanıyormuş?
Farklı kabloyla denediniz değil mi?Ekran kartını asusa yolladım bir sorun yok denilip geri geldi bana.Bİlgisayar lazım diye göndermedim ama bu hafta şehir dışına giderken kargoya vereceğim.Geçen hafta arkadaşın monitöründe denedik aynı sorunu ondada verdi sorunun kasada olduğu çok açık.
2 hdmı 2 DP ile denedim her seferinde yaptı.Ama 120 Hz ve 240 Hz de yapmadı 144 ve 165 e alınca yapmaya başlıyorFarklı kabloyla denediniz değil mi?
Çözerseniz mutlaka yanıtlayın hocam bende de aynı sorun var driverlar falan güncel ekran kartı desen 1 senelik daha2 hdmı 2 DP ile denedim her seferinde yaptı.Ama 120 Hz ve 240 Hz de yapmadı 144 ve 165 e alınca yapmaya başlıyor
Hocam driver sildim tekrar kurdum ama yok yani bu sorun neyden oluyor anlamadım ama gönderecğim bilgisayarciya gösterdim o da anlamadıÇözerseniz mutlaka yanıtlayın hocam bende de aynı sorun var driverlar falan güncel ekran kartı desen 1 senelik daha