Yardım 3.000 Mouse + Mousepad önerisi

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Arkadaşıma bakıyoruz. Genelde Valorant oynuyor ama öyle tryhard değil kaliteli olsun yeter.
2.999 F1 PRO Max var ben bunu kullanıyorum gayet memnunum ama geçen sene aldım daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum yoksa bunu aldıracağım bir sıkıntı yaşamadım çok kaliteli.
Renk önemli değil. Şarjı uzun gitsin hafif olsun bizim için yeterli. Mouse Pad de uçuk olmasın 400-500 bandında kafi. Önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşıma bakıyoruz. Genelde Valorant oynuyor ama öyle tryhard değil kaliteli olsun yeter.
2.999 F1 PRO Max var ben bunu kullanıyorum gayet memnunum ama geçen sene aldım daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum yoksa bunu aldıracağım bir sıkıntı yaşamadım çok kaliteli.
Renk önemli değil. Şarjı uzun gitsin hafif olsun bizim için yeterli. Mouse Pad de uçuk olmasın 400-500 bandında kafi. Önerilerinizi bekliyorum
mchose a5 ultra al gaminggenden kampanyayla 1100 e geliyor

bence de bunu al üstüne de klasse longteng iyi olur
mchose a5 ultra al gaminggenden kampanyayla 1100 e geliyor
Bütçemiz 2500-3000 hocam sadece fiyata bakarak soruyorum, kalitesi iyi değil mi? Tek seferlik almak istiyoruz daha iyi alternatifler var ise bekliyorum önerinizi bütçemiz de var ama bu fiyat bandındaki ürünlerle benzer kalite diyorsanız orası ayrı, çökelim hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya nasıl oluyor hocam kod mu var fiyatı aynı gözüküyor

Bütçemiz 2500-3000 hocam sadece fiyata bakarak soruyorum, kalitesi iyi değil mi? Tek seferlik almak istiyoruz daha iyi alternatifler var ise bekliyorum önerinizi bütçemiz de var ama bu fiyat bandındaki ürünlerle benzer kalite diyorsanız orası ayrı, çökelim hemen.

kampanya dedikleri iyzico de parolapara ile birlikle alışveriş falan yapıyorsun o şekilde oluyor ayrıca atk a9 plus da fp bir ürün ona da bakabilirsin bayağı benzer ürünler

iyzico 500tl cashback var

gelen cashback ile klassegear mousepad alır

evet kalitesi iyi, gecikme değerleri olarak piyasanın en iyileri.

iyzico 500tl cashback var

gelen cashback ile klassegear mousepad alır
L7 yada A5 ultra alabilirsiniz evet hangisinin shapesi elinize uyarsa artık.

iyzico hesabı açıyosun bir tanede parolapara, iyzicoda ilk alışverise 500tl (min 1000tl fiyat olmalı) parolaparadada ilk alısverise 400tl cashback var toplam ödeme ekranında iyzico ile öde seçip parolapara hesabı bilgilerini giriyosun ve sanal şekilde cashback alıyosun ama iyzico sitesinden kampanyaya KATIL demeyi unutma

Geri