Arkadaşa verilen borcu geri alamıyorum

Bu yazdıklarına şahit olmasam bende öyle karşılamıştım ama bunları görünce fikirlerim değişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve 15 yaş milli olunurmu ne ben kaç yaş sonrası için uygundur dedim yalan yanlış konuşuyosun

Ve 15 yaş milli olunurmu ne ben kaç yaş sonrası için uygundur dedim yalan yanlış konuşuyosun
yav konuda çocukken milli olanlar hoşuma gitti bende çocukken nasıl olurum diyorsun milletin başına iş açmada ben başka bir şey demiyorum

yav konuda çocukken milli olanlar hoşuma gitti bende çocukken nasıl olurum diyorsun milletin başına iş açmada ben başka bir şey demiyorum
Ne alaka ben herşeyi desem bile gene nolcak sen konu açmışsın diyosun oda başlık soru demek başlı başına gene yalan yanlış oluyor yani dediklerin

hocam sizin msü işleri noldu tuttu mu?
Geçen sene sağlıktan elenmiştik bu sene de sözlüden elendik hocam maalesef. Nasip meselesi olmayınca olmuyo bazen. Sağolun sorduğunuz için.

Canınız sağolsun hocam şimdi ne düşünüyorsunuz?
Üniversite sınavında sıralamam güzel geldi sözelde ilk 6k yaptım oradan, Özel Eğitim Öğretmenliğinden ilerlemeyi düşünüyorum. Tabii Subaylık düşüncesinden hiç vazgeçmedim üniversite bittikten sonra tekrardan dış kaynaktan MSB'ye başvurmayı düşünüyorum.

Sizinde aklınızda soru varsa sorabilirsiniz. YKS için olur MSÜ için olur fark etmez.

Üniversite sınavında sıralamam güzel geldi sözelde ilk 6k yaptım oradan, Özel Eğitim Öğretmenliğinden ilerlemeyi düşünüyorum. Tabii Subaylık düşüncesinden hiç vazgeçmedim üniversite bittikten sonra tekrardan dış kaynaktan MSB'ye başvurmayı düşünüyorum.

Sizinde aklınızda soru varsa sorabilirsiniz. YKS için olur MSÜ için olur fark etmez.
özelden yazayım hocam

Merhaba herkese ben bir arkadaşıma parça parça bir borç para gönderdim yok şu zaman odiyecem yok bu zaman odiyecem diye geçiştirdi hep askere felan gitti aradaki sürede ayrıldığındaki tazminatıyla ödeyecem demişti bana 110000 tl borçu var bana gönderirken parayı borç diye yazmadım onu belirtiyim ama yazili kabul ettiği mesajlar var ödeme planı sunduğu şu şekilde odeyecem gerisini taksitle vereceğim tarzinda mesajlar neyse 21 Temmuz da ihtarname gönderdim kendisine ama o günden beri bir arama mesaj felan almadım 1 hafta süre belirtmistim pazartesi günü adliyeye gidecem bir bilgi almak için yazdım bu konuyuda nasıl ilerlemeliyim
O Kadar Büyük Paraları Borç Vermeyin Kendi Paranızın Dilencisi Olursunuz

Para dostluğu bozar agacım ben en yakın arkadasıma cocukluk arkadasım hatta borç para verdim 3 rakamlı çok büyük olmasa bile aylardır vermedi bende konusunu açmadım iyiki az miktar borç vermişim bir daha asla kimseye borç vermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,715
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri