Bu darboğazdan mı oluyor?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,310
Oyunu açıyorum ama açınca sistemde çok fazla kasma donma oluyor. Bunun sebebi darboğaz mıdır ve cevap evet ise çözmek için işlemciyi yükseltmek yerine ekran kartını düşürsem olur mu?

Son düzenleme:
İnternete darboğaz testi yaz donanımlarını girip öğrenebilirsin dar boğaz yaparmı yapmazmı donanım bilgisi vermeden konuda sana yardımcı olamayız.

İnternete darboğaz testi yaz donanımlarını girip öğrenebilirsin dar boğaz yaparmı yapmazmı donanım bilgisi vermeden konuda sana yardımcı olamayız.
Bottlecheck siteleri tamamen palavradır kullanıcı verilerine göre hareket eder bilginiz yoksa konuşmak zorunda değilsiniz

Darboğaz olduğunu biliyorum ama sorun o yüzden mi ondan emin değilim. Ona göre bir şey yapayım diye sordum.

Bottlecheck siteleri tamamen palavradır kullanıcı verilerine göre hareket eder bilginiz yoksa konuşmak zorunda değilsiniz

Darboğaz olduğunu biliyorum ama sorun o yüzden mi ondan emin değilim. Ona göre bir şey yapayım diye sordum.
Kasma donma olurken cpunun frekansına bak eğer çok düşükse ısınıp kendini throttledan limitliyordur

sistem yazsan iyi olcak ram internet psu ısınma bunlar sebebi olur

Sen bir konuya yorum olarak fanı söktüm çok ses yapıyor diye demiştin işlemci throttle olduğundan kastırıyor olabilir eğer o mesajın trol değilse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci sabit 4.5GHz çalışıyor %100 kullanıyor kendini yine de 75 derece gördüm en fazla.
Bu %100 oyuna girerken mi oluyor boşta da değerler böyle mi?

Sen bir konuya yorum olarak fanı söktüm çok ses yapıyor diye demiştin işlemci throttle olduğundan kastırıyor olabilir eğer o mesajın trol değilse
Bu sistem değil o. Eski bir sistem daha var onda söktüm o da frekans düşürmüyor gerçi 😀

Bu %100 oyuna girerken mi oluyor boşta da değerler böyle mi?
Boşta hiçbir şey olmazsa düşüyor ama oyun inerken falan da %100 oluyor indirme hızı çok düşük oluyor.

Bakım yap, format at sana debloat yapalım birde öyle bak
Bakım yapıyorum düzenli onda sorun yok. Format atarım da 300GB kadar oyun var bunları kurmam baya uzun sürer çok lazım değilse atmayım 😀

Boşta hiçbir şey olmazsa düşüyor ama oyun inerken falan da %100 oluyor indirme hızı çok düşük oluyor.

Bakım yapıyorum düzenli onda sorun yok. Format atarım da 300GB kadar oyun var bunları kurmam baya uzun sürer çok lazım değilse atmayım 😀
Ben debloatı sıfır windowsa öneriyorum eğer sorun olmayacaksa format atman daha iyi olur yoksa sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,366
Üyeler
187,035
Son üye
Mesut_Komiser
Geri