4000 çok bu işlemci için5600x Stok soğutucu kullanıyorum işlemci sıcaklığı 93 dereceye kadar çıkıyor acil soğutucu önerisi
4 bakır borulu x123 mü önerdin ciddenaynısını ryzen 7 5700x3d için kullanıyorum çok yeterli seninkine artarda yeter bile f/p ürün
4000 çok bu işlemci için
![]()
ThermalRight Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - idefix
ThermalRight Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Termal Macun Dahildir) - idefix
Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Termal Macun Dahildir) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
çok teşekkür ederim.Bence çift kule tipi soğutucu alıp kullanmak en mantıklısı. Thermal Right Phantom Spirit tercih edilebilir.
bir sorun yaşamadım senin sorunun ne tam olarak hocam elde sıfıra yakın para olunca vakti zamanında almıştım işimide görüyor
İşlemcin max kaç C görüyor o soğutucu ilebir sorun yaşamadım senin sorunun ne tam olarak hocam elde sıfıra yakın para olunca vakti zamanında almıştım işimide görüyor
Neden kötü mü
Kalınlığı ince üstünde 2 fan olması bir anlam ifade etmiyor iş blokta ve boruda bitiyor kalın borulu tek fanlı thernalrightlar bundan daha iyidirNeden kötü mü
Senin işini görebilir de o soğutucuyla muhtemel işlemci 90 ve + geziyordur ısı yayma kapasitesi ucu ucuna tutuyor.bir sorun yaşamadım senin sorunun ne tam olarak hocam elde sıfıra yakın para olunca vakti zamanında almıştım işimide görüyor
84 derece ve şuan arkada pubg oynuyorumSenin işini görebilir de o soğutucuyla muhtemel işlemci 90 ve + geziyordur ısı yayma kapasitesi ucu ucuna tutuyor.