Bu darboğazdan mı oluyor?

Hocam valla sizi mükemmel kazıklamışlar bu anakart sadece 8. ve 9. Nesil işlemcileri destekliyor siz bunu değiştirmeden hiç bir şey yapamazsınız bu para verilir mi buna 3 4 bine 12. 14. Nesil işlemci destekleyen anakartlar varken
Onların da tipi kötü ve i3 ile uyumsuzdu.

Hocam anakartın ne tipi allah aşkına al tip var da noluyor görüyorsun i3te kullanmazdın sen de ve gayet i3 ile uyumlu öyle bir şey mi var ilk kez senden duydum ben
Normalde bunu alacaktım da çok pahalı işte o yüzden i3 almıştım.

Hocam toplamayı bilmiyorsanız toplamayın gidin mis gibi itopyadan falan filan hazır sistem alın mahalle bilgisayarcısına güven olmaz dediğim gibi anakart ve işlemciyi satın mis gibi yeni nesil bir işlemci ve anakart alın

i9 al knk i3 den iyidir

Hocam toplamayı bilmiyorsanız toplamayın gidin mis gibi itopyadan falan filan hazır sistem alın mahalle bilgisayarcısına güven olmaz dediğim gibi anakart ve işlemciyi satın mis gibi yeni nesil bir işlemci ve anakart alın
İlana koydum aslında fiyatı da 10 bine düşürdüm ama yazan olmadı ben de vazgeçtim satmaktan mecbur değiştirmeyeceğim yani.

Donuyor diye intele şikayet etsem yardım ederler mi acaba?
😂😂😂😂 intel en fazla diyecek ki kaç yıllık işlemci bir zahmet donsun, hocam sizce bu dediğiniz mantıklı mı ya intel ne yapsın size adamlar artık üretmiyor bile bunu sizin probleminiz yüzünden donuyor bir de intel destek mi olucaktı olmadı dava açın bir de intele

😂😂😂😂 intel en fazla diyecek ki kaç yıllık işlemci bir zahmet donsun, hocam sizce bu dediğiniz mantıklı mı ya intel ne yapsın size adamlar artık üretmiyor bile bunu sizin probleminiz yüzünden donuyor bir de intel destek mi olucaktı olmadı dava açın bir de intele
Daha 1 senelik işlemci bu yani donmaması lazım ne olursa olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen davada aç 🤣🤣🤣 troll müsün nesil bilader 5 sayfa yazı yazılmış konuya hala daha sorduğun soruya bak
Başka çare yok i9 çok pahalı ona indirim de yaptırsam 20 binden aşağı vermez 5 bin benim i3 için verse 15 bin falan olur belki i7 alırım onu 5 bine veririm diyordu ikna edersem belki yine verir ama i7 yeter mi?

Daha 1 senelik işlemci bu yani donmaması lazım ne olursa olsun.
Hocam 1 senelik sana 1 seneliktir bak bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 bin tlnize yazık olmuş hocam geçmiş olsun

Ekler

• IMG_0672.webp
    IMG_0672.webp
    83.2 KB · Hit: 9
Geri